Gourmet Travel
Η Costa Navarino ανακοινώνει μια νέα συνεργασία με το διεθνώς αναγνωρισμένο Culinary Institute of America (CIA), φέρνοντας στην Ελλάδα δύο αποκλειστικά πενθήμερα προγράμματα για επαγγελματίες σεφ και για λάτρεις της μαγειρικής, στις αρχές του 2024. Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν μαθήματα σε μικρά γκρουπ, υπό την καθοδήγηση καταξιωμένων εκπαιδευτών/σεφ του CIA, δίπλα στους οποίους έχουν θητεύσει παγκοσμίου φήμης σεφ κι επαγγελματίες του χώρου, για πάνω από 75 χρόνια. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν σε επαγγελματικές κουζίνες, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο The Westin Resort Costa Navarino. Παράλληλα με το πρόγραμμα μαθημάτων, θα έχουν πρόσβαση σε πληθώρα εμπειριών και δραστηριοτήτων, καθώς και στις αθλητικές εγκαταστάσεις, τους χώρους spa & ευεξίας και σε εξορμήσεις στη φύση, συνδυάζοντας την αγάπη τους για τη μαγειρική με τον πολιτισμό, την ιστορία και τη φυσική ομορφιά της περιοχής.
Το εντατικό 5θήμερο πρόγραμμα για επαγγελματίες θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου 2024 και θα επικεντρωθεί στο «Plant Forward Cooking». Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε βασικές τεχνικές και μεθόδους για το πώς να αντλούν τη μέγιστη γεύση από φρούτα, λαχανικά, δημητριακά και άλλα συστατικά. Θα αντλήσουν έμπνευση από διεθνείς κουζίνες, δημιουργώντας νέα πιάτα, με τα οποία μπορούν να ενισχύσουν τα μενού των εστιατορίων τους. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι σεφ θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής καθώς και 3 Μονάδες Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (CEU’s), ενισχύοντας περαιτέρω τις επαγγελματικές τους δεξιότητες.
Μια εβδομάδα μετά, από τις 6 έως τις 10 Μαρτίου 2024, το CIA θα παρουσιάσει ένα από τα signature προγράμματά του, το «Food Enthusiast Bootcamp», δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους της μαγειρικής να εξελίξουν τις γνώσεις τους και να αναβαθμίσουν τις ικανότητές τους. Κατά τη διάρκεια του πενθήμερου προγράμματος, οι ερασιτέχνες σεφ θα εκπαιδευτούν σε παραδοσιακές μεθόδους και τεχνικές, ενώ θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Costa Navarino, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη γαστρονομική κληρονομιά της Μεσσηνίας. Αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της περιοχής αποτελεί ο αγροτικός της πλούτος, με ναυαρχίδα το ελαιόλαδο και τις ελιές, που μαζί με το πλήθος των φρούτων, λαχανικών και αρωματικών βοτάνων που καλλιεργούνται στη μεσσηνιακή γη, αποτελούν τη βάση της γαστρονομικής ταυτότητας της περιοχής.
Το απόλυτο φλιτζάνι espresso που συνδυάζει τέλειο σώμα, γεύση και άρωμα. Αυτό υπόσχεται το νέο espresso brand LEGIT που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Athens Coffee Festival 2023 και που σχεδιάστηκε προσεκτικά από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, αποκλειστικά για την B2B HO.RE.CA. αγορά.
Ο LEGIT COFFEE είναι μια νέα φρέσκια πρόταση στον κόσμο το espresso. Τα προϊόντα του προέρχονται από προσεκτικά επιλεγμένους κόκκους καφέ υψηλής ποιότητας από διάφορα μέρη του κόσμου, διαφορετικές ποικιλίες και μεθόδους επεξεργασίας. Το καβούρδισμα τους είναι πάντα ήπιο, μελετημένο και σταθερό, αναδεικνύοντας τα αρώματα και τις γευστικές νότες κάθε κόκκου καφέ ξεχωριστά.
Η γκάμα των προϊόντων LEGIT COFFEE περιλαμβάνει τρία χαρμάνια espresso σχεδιασμένα έτσι ώστε να ικανοποιούν τις απαιτήσεις & προτιμήσεις της γευστικής παλέτας του σύγχρονου Έλληνα καταναλωτή και παράλληλα να αποδίδουν γευστικά στοιχεία από σοκολάτα, πραλίνα, ξηρούς καρπούς και απαλές νότες φρούτων. Επιπλέον, προσφέρει μια ξεχωριστή σειρά speciality single origin espresso που εναλλάσσεται 4 φορές τον χρόνο ανάλογα με την περίοδο συγκομιδής κάθε χώρας -harvest cycle project.
Ο LEGIT COFFEE καλύπτει τις επιθυμίες των σύγχρονων Ελλήνων coffee lovers και παράλληλα προσφέρει στους επαγγελματίες της HO.RE.CA. ένα πραγματικά αξιόλογο και αξιόπιστο προϊόν και μια ολιστική πρόταση που συνδυάζει άριστης ποιότητας προϊόντα, ασυναγώνιστη γεύση, εκπαιδευτικά προγράμματα, state-of-the-art εξοπλισμό, καθοδήγηση και άμεση υποστήριξη μετά την πώληση.
Ο Βασίλης Λουμίδης, Director of Coffee των Καφεκοπτείων Λουμίδη δήλωσε: «Πιστεύουμε στη δύναμη του νέου espresso brand LEGIT και συνολικά στις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους επαγγελματίες του κλάδου της καφεστίασης. Το εμπορικό πλάνο μας είναι ιδιαίτερα φιλόδοξο και στοχεύουμε πρωτίστως σε επιλεγμένες, ποιοτικές συνεργασίες με επαγγελματίες της HORECA που έχουν παρόμοια ολιστική φιλοσοφία με αυτή του LEGIT. Είμαστε σίγουροι πως επαγγελματίες και καταναλωτές θα αγαπήσουν τον espresso LEGIT όσο και εμείς!»
Η δημιουργία του LEGIT COFFEE εντάσσεται στο πλάνο συνεχούς εξέλιξης και εμπλουτισμού της προϊοντικής γκάμας των Καφεκοπτείων Λουμίδη αποκλειστικά για επαγγελματίες, βάσει μελέτης των αναγκών της αγοράς και των καταναλωτών.
Με ιδιαίτερη τιμή το Salonica Restaurant υπό τον σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου, υποδέχεται για ακόμη μία χρονιά το βραβείο Χρυσού Σκούφου. Κατά την τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων 2023 που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου από το Αθηνόραμα, εστιατόρια από όλη την Ελλάδα βραβεύτηκαν με Χρυσό Σκούφο! Η εστιατορική άνθηση σε σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς όπως η Θεσσαλονίκη, πιστοποιήθηκε για ακόμη μία χρονιά καθιστώντας το Salonica Restaurant του Makedonia Palace, ως το μοναδικό εστιατόριο στην πόλη της Θεσσαλονίκης που αποκτά Χρυσό Σκούφο!
Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες με το άνοιγμα του Avocado Natural Selection. Μέσω του καταστήματος βιολογικών προϊόντων, που άνοιξε τις πόρτες του στο νησί της Σύρου στις 07 Σεπτεμβρίου, τα Aria Hotels επιδιώκουν να διευρύνουν την παροχή αυθεντικών ελληνικών εμπειριών επιλέγοντας να προσφέρουν εκλεκτά βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα και να αναδείξουν την πλούσια παραγωγή της χώρας μας.
Το Avocado Natural Selection, το όνομα του οποίου είναι εμπνευσμένο από το δημοφιλές για τα ιδιαίτερα οφέλη του «αβοκάντο», αποτελεί μία στρατηγικής σημασίας επένδυση που εντάσσεται στο ευρύτερο επιχειρησιακό πλάνο των Aria Hotels και στοχεύει στη στήριξη των Ελλήνων παραγωγών και στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Επιπλέον, μέσω του συγκεκριμένου καταστήματος, τα Aria Hotels αποσκοπούν στην προώθηση της φιλοσοφίας του ευ ζην, της υγιεινής διατροφής και της βιώσιμης κατανάλωσης. Τόσο οι μόνιμοι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες της Σύρου θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να ανακαλύψουν ένα μεγάλο εύρος εκλεκτών βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων, προμηθευόμενα από Έλληνες παραγωγούς.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Aria Hotels, Μάκης Πανταζάτος, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το άνοιγμα του Avocado Natural Selection και για την στρατηγική επιλογή να επεκτείνουμε το εύρος δραστηριοτήτων των Aria Hotels. Το Avocado Natural Selection είναι πλήρως συνυφασμένο με τη φιλοσοφία των Aria Hotels και θεωρούμε ότι θα συμβάλλει στην παροχή ολοκληρωμένων αυθεντικών ελληνικών εμπειριών που επιδιώκουμε να παρέχουμε. Παράλληλα, μέσα από το συγκεκριμένο project, μας δίνεται η δυνατότητα να δείξουμε έμπρακτα τη στήριξή μας στους παραγωγούς της χώρας μας καθώς και να ενισχύσουμε την τοπική κοινωνία».
Το κατάστημα βρίσκεται στο ισόγειο ενός νεοκλασικού κτιρίου στην Ακτή Εθνικής Αντιστάσεως 10 στην Ερμούπολη, γεγονός που το καθιστά την καλύτερη και ευκολότερη επιλογή για τις καθημερινές αγορές τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών του νησιού. Οι προσεγμένες λεπτομέρειες που διακρίνουν τον εσωτερικό χώρο του «Avocado Natural Selection» έχουν συμβάλει στη δημιουργία μιας «φρέσκιας» ατμόσφαιρας και ενός ιδιαίτερα ευχάριστου χώρου για τους καταναλωτές.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Avocado Natural Selection Syros (avocadobio.gr).
Με γνώμονα το τρίπτυχο “Zero Waste”, “Βιωσιμότητα” και “Βιώσιμη Ανάπτυξη”, το mavro στο 5* resort Kivotos Santorini ενσωματώνει διαρκώς καινοτόμες πρακτικές αειφορίας για έναν βιώσιμο κόσμο και μια νέα “ηθική” γαστρονομίας. Ο πολυβραβευμένος σεφ Δημήτρης Κατριβέσης και η ομάδα του, με αγάπη για τα εποχικά υλικά και σεβασμό για τις πρώτες ύλες μας προσκαλούν στο mavro για να μας μυήσουν στη φιλοσοφία της βιώσιμης γαστρονομίας. Το mavro Restaurant, όπου η μαγειρική τέχνη συναντά την αρχέγονη ομορφιά της Σαντορίνης, καλεί φέτος τους επισκέπτες του νησιού να ανακαλύψουν μια συμφωνία γεύσεων και αισθήσεων, για τη δημιουργία αξέχαστων αναμνήσεων. Απολαύστε τη σαγηνευτική εμπειρία του mavro Restaurant, με καθηλωτική θέα στο πιο πολυφημισμένο ηλιοβασίλεμα, στο νησί που ύμνησαν οι εθνικοί μας ποιητές, Γιώργος Σεφέρης και Οδυσσέας Ελύτης.
Τα βραβευμένα εστιατόρια του ομίλου BILL&COO Gastronomy Project και Beefbar Mykonos είναι για ένα ακόμα καλοκαίρι σημείο γαστρονομικής αναφοράς στο νησί, παρουσιάζοντας εμπνευσμένα Menu με την επιμέλεια του ταλαντούχου Executive Chef Ντίνου Φωτεινάκη και της ομάδας του.
Gastronomy Project στο BILL&COO Suites and Lounge στη Μεγάλη Άμμο
Το νέο γαστρονομικό concept εμπνέεται από την ελληνική παράδοση και αποδίδεται με γαλλική και μεσογειακή μενταλιτέ, μέσα από δύο απολαυστικά Menu Degustation. Δύο φανταστικοί ήρωες, ο Theo και η Thea, είναι οι πρωταγωνιστές του νέου μενού. Ως γαστρονομικοί συνοδοιπόροι, οι δύο φίλοι αφηγούνται προσωπικές ιστορίες για το πως μέσα από το φαγητό, ξυπνούν οι παιδικές μνήμες και οι αισθήσεις μας, αλλά και πώς ερχόμαστε τελικά πιο κοντά, με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Οι οικογενειακές παραδόσεις και η δυνατή ανάμνηση των αρωμάτων της ελληνικής κουζίνας, ταυτίζονται με τα δυο διαφορετικά Menu Degustation που έχει δημιουργήσει ο Ντίνος Φωτεινάκης και επιμελείται καθημερινά ο Head Chef Γιώργος Αραπιάν.
Το «Mykonos Sundays» είναι το αγαπημένο Menu της Thea, με το εκλεπτυσμένο «Κέρασμα» ως καλωσόρισμα των επισκεπτών. Η ιστορία συνεχίζεται με το «Παστό», την αλμυρή και καπνιστή παλαμίδα, με άγριο άνηθο και ταραμά και μια διαφορετική προσέγγιση στο «Ψητό της Κυριακής», με κοτόπουλο φούρνου, ψητές πατάτες και λαχανικά εποχής, αλλά και την περίφημη «Αθηναϊκή Σαλάτα» με αστακό, κολοκυθάκια και σως μαγιονέζας με λεμόνι.
Ο Theo, μοιράζεται τις δικές του νοσταλγικές αναμνήσεις και την αγάπη του για την ελληνική γαστρονομία, συνθέτοντας το δεύτερο Menu Degustation που ακολουθεί τη γαστρονομική διαδρομή της «Σαρακοστής». Η «Καθαρά Δευτέρα», ένας συνδυασμός από φρεσκοζυμωμένο ψωμί με ελαιόλαδο, χταποδάκι και λευκά φασόλια, ανοίγει το Menu. Ακολουθεί η πανδαισία εκλεκτής τομάτας από τη Μεσσηνία, με ψητή φέτα και φρέσκα μυρωδικά. Τα θαλασσινά και τα ψάρια, όπως οι κόκκινες γαρίδες Αμφιλοχίας και το Μπαρμπούνι Σκορδαλιά, ξεχωρίζουν σε αυτό το Menu, με «Το αρνάκι της Κυριακής του Πάσχα», να κορυφώνει την εμπειρία.
Το Gastronomy Project διαθέτει και wine room, με εκλεκτές ποικιλίες κρασιών από όλο τον κόσμο που έχουν επιλεχθεί για να συνδυάζονται ιδανικά με τα δύο μενού και τις wine-only στιγμές στο lounge area, δίπλα από τη πισίνα, με θέα τον αιγαιοπελαγίτικο ορίζοντα.
Beefbar Μύκονος στο BILL&COO Coast στη παραλία του Αγ. Ιωάννη
Μετά το Σεν Τροπέ, το Beefbar Mykonos γίνεται το δεύτερο εστιατόριο της διάσημης διεθνούς αλυσίδας που παρουσιάζει το νέο «Beefbar à sushi», στo Dinner Menu. Τα αγαπημένα nigiri aburi προσφέρονται με τόνο, αλλά και εκλεκτό μοσχαρίσιο ιαπωνικό κρέας wagyu, και τα νέα roll and maki με φιλέτο μόσχου. Το νέο μενού συμπληρώνουν δύο επιλογές σε shasimi sushi, με ψάρι yellowtail και τόνο.
Στο «παραδοσιακό» Beefbar Menu κυριαρχούν τα εμβληματικά πιάτα από εκλεκτό μόσχο πρώτης ποιότητας από φάρμες τις Ιαπωνίας, της Αυστραλίας και των ΗΠΑ. Απόλυτος πρωταγωνιστής παραμένει το δημοφιλές πιάτο Kobe Beef Gyros πάνω σε πίτα, έμπνευση του δημιουργού του BILL&COO που κατάφερε να κατακτήσει μια θέση στα Menu των Beefbar εστιατορίων στο εξωτερικό. Το Menu που επιμελείται ο Head Chef Γιάννης Μπάμπαλης, εμπλουτίζεται με αγαπημένα Beefbar πιάτα όπως το Kobe Beef Tataki, το καλοψημένο Wagyu Beef, τα Mini Big K και οι Wagyu Bolognese, αλλά και φρέσκιες θαλασσινές προτάσεις, κλασσική επιλογή για καλοκαιρινά μεσημεριανά γεύματα στη θάλασσα. Με θέα το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και το μυστηριακό νησί της Δήλου, το beach-side dining συνδυάζεται άψογα με τα μοναδικά signature cocktails του Beefbar όπως το M.H., το Mancolada και το Cooing.
Το Beefbar Mykonos λειτουργεί εντός του πολυτελούς resort BILL&COO COAST στον Άγιο Ιωάννη από το 2018, το οποίο φέτος υποδέχεται τους επισκέπτες του στις δέκα νέες πολυτελείς Grand Coastal σουίτες του καθώς και στις δύο ατμοσφαιρικές Grand Coastal Villas. Το συγκρότημα αποτελεί μια ιδιωτική όαση ηρεμίας και χαλάρωσης και προσφέρει μια απόλυτα προσωποποιημένη και premium εμπειρία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κάθε επισκέπτη.
Το νέο ready-to-drink Cold Brew των Καφεκοπτείων Λουμίδη συστήνει τις νέες τάσεις στον καφέ προσφέροντας μια επαναστατική εμπειρία απόλαυσης στους λάτρεις του είδους. Το νέο Cold Brew παράγεται από προσεκτικά επιλεγμένους κόκκους καφέ και δεν περιέχει ζάχαρη ή συντηρητικά. Η αργή διαδικασία εκχύλισης σε κρύο νερό δίνει στο ρόφημα ένα απαλό και βελούδινο σώμα, δημιουργώντας ένα ακαταμάχητα απολαυστικό κρύο ρόφημα καφέ για τους τους λάτρεις της ποιότητας και της καινοτομίας.
Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη δημιούργησαν δύο διαφορετικές ποικιλίες Cold Brew σε tins των 250ml: την Specialty Grade Colombia 100% Arabica, με απαλό και βελούδινο σώμα και νότες από καραμελωμένα φρούτα και σοκολάτα γάλακτος, καθώς και την Grade 1 Ethiopia 100% Arabica, με γεμάτο και βαρύ σώμα, γλυκιά οξύτητα, νότες από φρούτα του δάσους και πραλίνα φουντουκιού. Με αυτό το νέο λανσάρισμα, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη επεκτείνουν την γκάμα των προϊόντων τους και στην B2B αγορά, προσφέροντας μια σύγχρονη πρόταση στους συνεργάτες HO.RE.CA., ενώ παράλληλα δίνουν τη δυνατότητα στο κοινό τους να απολαύσει τα νέα είδη στο Coffee Brew Bar της Ομόνοιας ή μέσω των delivery apps Wolt & Efood.
Το Cold Brew των Καφεκοπτείων Λουμίδη είναι η απόλυτη καλοκαιρινή επιλογή για όσους επιθυμούν να απολαύσουν ένα ποιοτικό, γευστικό και αναζωογονητικό ρόφημα καφέ!
Σχετικά με τα Καφεκοπτεία Λουμίδη
Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη αποτελούν μία Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση, η οποία επί τρεις γενιές προσφέρει με το ίδιο πάθος και μεράκι τους πιο εκλεκτούς και αρωματικούς φρεσκοκομμένους καφέδες. Η πλούσια γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει: Εκλεκτούς καφέδες Ελληνικούς, Στιγμιαίους, Αρωματικούς, Espresso, Αρωματικά Ροφήματα, Αφεψήματα, Τσάι, Γλυκά του Κουταλιού, Λουκούμια, Κεράσματα, Βουτήματα & Προτάσεις Δώρων. Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη διαθέτουν καταστήματα σε Ομόνοια, Πειραιά, Μαρούσι, Καλλιθέα, Περιστέρι, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Χαλκίδα, Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», δίκτυο Χονδρικής Πώλησης και e-shop.
Ο executive chef Απόστολος Αλτάνης και την ομάδα του στρώνει το εορταστικό τραπέζι 5* για εσάς και την οικογένεια σας. Το Μ. Σάββατο μετά την Ανάσταση ετοιμάζουμε τον μπουφέ με την παραδοσιακή μαγειρίτσα, τα κόκκινα αβγά και μεγάλη ποικιλία από συνοδευτικά, σαλάτες και γλυκά. Την Κυριακή του Πάσχα, η παράδοση στο Hyatt Regency Thessaloniki αρχίζει από το πρωί με το ψήσιμο των αρνιών στους κήπους του ξενοδοχείου!
Στο Grand Ballroom στήνεται ο πασχαλινός μπουφές με εκλεκτά παραδοσιακά εδέσματα, όπως αρνί σούβλας, κοκορέτσι, κρύα και ζεστά ορεκτικά, ποικιλία από σαλάτες, live carving και κοντοσούβλι. Ξεκινάμε με ένα απεριτίφ ούζου και λαχταριστά μεζεδάκια, συνεχίζουμε με κρασί και τραγουδάμε με παραδοσιακά τραγούδια και ζωντανή μουσική με το Trio Musicanti - Μ Καραντίνης, Αχιλλέα Σοφούδη και Θάνο Γκιουλετζή. Το γεύμα ολοκληρώνεται με πλήθος από μια ποικιλία επιδορπίων, όπως παραδοσιακά ελληνικά γλυκά, ολόφρεσκα ταρτάκια, τούρτες και φρεσκοκομμένα φρούτα αλλά και σιντριβάνι σοκολάτας για τους μικρούς μας φίλους.. και όχι μόνο!
- Μ. Σάββατο (μετά την Ανάσταση) Τιμή κατ’ άτομο: 65,00 €
- Κυριακή του Πάσχα (13:00-17:00) κατ’ άτομο: Τιμή κατ’ άτομο: 95,00 €
Κρατήσεις: Hyatt Regency Thessaloniki - Τηλέφωνο: +30 2310 401234, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ένα μαύρο διαμάντι και οι γεύσεις τα πολύτιμα «καράτια» του. Σαν ένα σπάνιο κόσμημα που σμιλεύτηκε από τα ηφαιστειακά βράχια, το Kivotos Santorini δεσπόζει στο Ημεροβίγλι και «κλείνει» μέσα του το επιβλητικό Mavro Restaurant, που φέτος υποδέχεται τον διεθνώς καταξιωμένο σεφ Δημήτρη Κατριβέση. Σημείο αναφοράς των εγχώριων και διεθνών jet setters που μαγεύονται από τη χαρακτηριστική, ολόμαυρη αρχιτεκτονική του και την αίσθηση της ύψιστης, απόκοσμης πολυτέλειας που αποπνέει, το 5* resort Kivotos Santorini συνεχίζει να χαράζει το δικό του αιγαιοπελαγίτικο γαστρονομικό μονοπάτι.