Τα Medifirst, τα σύγχρονα ιδιωτικά πολυϊατρεία της Interamerican στο Μαρούσι και στην Αργυρούπολη, με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση και εξέλιξη των υπηρεσιών τους, πιστοποιήθηκαν, τον Ιούλιο 2022, από τον ανεξάρτητο διεθνή φορέα Swiss Approval σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015, για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που ανέπτυξαν και εφαρμόζουν. Η πιστοποίηση αφορά υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που παρέχονται από τα πολυϊατρεία Medifirst και πιο συγκεκριμένα, στο βιοπαθολογικό, το απεικονιστικό τμήμα και τα εξωτερικά ιατρεία των μονάδων.

To Kέντρο Προστασίας Καταναλωτών [ΚΕ.Π.ΚΑ] μας ενημερώνει για μια απόλαυση που κρύβει κινδύνους. Δεν είναι άλλο από το αγαπημένο παγωτό, που το καλοκαίρι γίνεται ο καλύτερός μας φίλος. Ας προσέξουμε τις συμβουλές και τις επισημάνσεις για να το απολαμβάνουμε χωρίς κινδύνους για την υγεία μας.

Όχι στα Τατουάζ από Μαύρη ΧένναΤο καλοκαίρι, τα τατουάζ από μαύρη χέννα, συνιστούν μια επαναλαμβανόμενη απειλή για την υγεία. Προσφέρονται στο κοινό, κατά τις υπαίθριες φιέστες και στις τουριστικές περιοχές. Πόσο ασφαλή είναι όμως; Τι πρέπει να προσέχουμε και τι να αποφεύγουμε; Με τις αλλεργίες τι γίνεται; Mήπως τελικά οι κίνδυνοι είναι πολύ περισσότεροι απ' ότι νομίζουμε; 

Η Decléor παρουσιάζει τη σειρά OREXCELLENCE, που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες των γυναικών με ώριμη επιδερμίδα, ενσαρκώνοντας την ενεργητικότητά τους.

Οι τελευταίες μελέτες το αποδεικνύουν: πέρα από την ελαστικότητα, τη λάμψη και τη σφριγηλότητα, οι γυναίκες στην ηλικία των 50 ετών θέλουν η επιδερμίδα να αντανακλά την έντονη ενέργεια που νοιώθουν μέσα τους. Η Decleor ανταποκρίνεται στις επιθυμίες αυτών των γυναικών με μια σειρά που ενσαρκώνει την ενεργητικότητά τους: ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΜΑΝΩΛΙΑΣ, Michelia Alba & ΤΖΙΝΤΖΕΡ, Zingiber Officinale, ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΠΑΙΩΝΙΑΣ, Paeonia Albiflora. Για την εσωτερική νεότητα που αντανακλάται μέσω της επιδερμίδας του σώματος και του νου η σειρά OREXCELLENCE ενισχύει Κολλαγόνο + 212 %, Φιμπριλίνη + 226%, Ντεκορίνη + 192%.

ACTIVATING WATER ESSENCE: To ΝΕΟ απαραίτητο βήμα στη ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας σας.

Το νέο συμπύκνωμα υψηλής συγκέντρωσης Activating Water Essence αποτελεί ένα απαραίτητο βήμα στη ρουτίνα φροντίδας κάθε τύπου δέρματος. Ενυδατώνει την επιδερμίδα και στη συνέχεια βελτιώνει την απόδοση του ορού και της ενυδατικής σας κρέμας, ανανεώνοντας την όψη του προσώπου. Η πραγματική καινοτομία αυτού του προϊόντος είναι ότι αιχμαλωτίζει τη ζωτική ενέργεια των φυτών και παρέχει διαρκή ενυδάτωση, χαρίζοντας απαλή και αναζωογονημένη επιδερμίδα.

Είναι γνωστό πως η φύση «παράγει» πληθώρα προϊόντων που τα συστατικά τους έχουν χαρακτηριστικές ευεργετικές δράσεις τόσο για τον οργανισμό όσο και για το σώμα! Βάσει αυτού, πλέον ο σύγχρονος άνθρωπος στρέφεται όλο και περισσότερο προς τη χρήση φυσικών καλλυντικών προϊόντων τόσο για την περιποίηση, την τόνωση του σώματος του όσο και για τη γενικότερη ευεξία την αναζωογόνησή του! Η σειρά φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος Nature για τη γυναίκα και τον άνδρα, έχει δημιουργηθεί με βάση βιολογικά εκχυλίσματα του ροδιού και περιλαμβάνει σαμπουάν, μαλακτική κρέμα, αφρόλουτρο & λάδι σώματος.

Είναι γνωστό πως η φύση «παράγει» πληθώρα προϊόντων που τα συστατικά τους έχουν χαρακτηριστικές ευεργετικές δράσεις τόσο για τον οργανισμό όσο και για το σώμα! Βάσει αυτού, πλέον ο σύγχρονος άνθρωπος στρέφεται όλο και περισσότερο προς τη χρήση φυσικών καλλυντικών προϊόντων τόσο για την περιποίηση, την τόνωση του σώματος του όσο και για τη γενικότερη ευεξία και αναζωογόνησή του! Τα προϊόντα φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος «NATURE»με βιολογικά εκχυλίσματα ροδιού (σειρά για τον άνδρα και τη γυναίκα) ή μελιού (βρεφική σειρά), έρχονται να μας τονώσουν, να μας αναζωογονήσουν και να μας προσφέρουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες στην καθημερινότητά μας.

Αποκτήστε χείλη για φίλημα! Tο αγαπημένο ενυδατικό, μαλακτικό και προστατευτικό βάλσαμο της Jurlique, το Love Balm, ενυδατώνει σε βάθος και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία στα χείλη, στους αγκώνες και σε κάθε ξηρή και αφυδατωμένη περιοχή της επιδερμίδας. Με φυσικό άρωμα τριαντάφυλλου ή μανταρινιού, προσφέρει άμεση ανακούφιση στο δέρμα και προστατεύει από την απώλεια υγρασίας, διατηρώντας την επιδερμίδα τέλεια ενυδατωμένη.

Αποκτήστε χείλη για φίλημα! Tο αγαπημένο ενυδατικό, μαλακτικό και προστατευτικό βάλσαμο της Jurlique, το Love Balm, ενυδατώνει σε βάθος και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία στα χείλη, στους αγκώνες και σε κάθε ξηρή και αφυδατωμένη περιοχή της επιδερμίδας. Με φυσικό άρωμα τριαντάφυλλου ή μανταρινιού, προσφέρει άμεση ανακούφιση στο δέρμα και προστατεύει από την απώλεια υγρασίας, διατηρώντας την επιδερμίδα τέλεια ενυδατωμένη.

Πριν λίγα χρόνια, όλοι αποδεχόμασταν ότι το φωτεινό αστέρι της ημέρας, με το φως του και τη ζέστη του, ήταν μόνον πηγή ζωής, για τη γη μας. Όμως, οι άνθρωποι «φροντίσαμε» να καταστρέψουμε τη «φυσική ασπίδα» και να μετατρέψουμε αυτό το αγαθό και σε εχθρό. Το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών μας συμβουλεύει για την σωστότερη προστασία μας... Η υπεριώδης ακτινοβολία UVΑ προκαλεί πρόωρη γήρανση του δέρματος,επηρεάζει το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα και αποτελεί σημαντικό παράγοντα κινδύνου, για τον καρκίνο του δέρματος. Η ακτινοβολία UVB προκαλεί τα γνωστά μας εγκαύματα. Ωστόσο, ο αποκαλούμενος «συντελεστής ηλιακής προστασίας (SPF)» προστατεύει, μόνον από τα εγκαύματα, από τον ήλιο (ακτινοβολία UVB).

Πριν λίγα χρόνια, όλοι αποδεχόμασταν ότι το φωτεινό αστέρι της ημέρας, με το φως του και τη ζέστη του, ήταν μόνον πηγή ζωής, για τη γη μας. Όμως, οι άνθρωποι «φροντίσαμε» να καταστρέψουμε τη «φυσική ασπίδα» και να μετατρέψουμε αυτό το αγαθό και σε εχθρό. Το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών μας συμβουλεύει για την σωστότερη προστασία μας... Η υπεριώδης ακτινοβολία UVΑ προκαλεί πρόωρη γήρανση του δέρματος,επηρεάζει το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα και αποτελεί σημαντικό παράγοντα κινδύνου, για τον καρκίνο του δέρματος. Η ακτινοβολία UVB προκαλεί τα γνωστά μας εγκαύματα. Ωστόσο, ο αποκαλούμενος «συντελεστής ηλιακής προστασίας (SPF)» προστατεύει, μόνον από τα εγκαύματα, από τον ήλιο (ακτινοβολία UVB).

Το καλοκαίρι, όταν οι θερμοκρασίες ξεπερνούν τους 30-35 βαθμούς Κελσίου ή όταν παραμένουμε, πολλές ώρες, στον ήλιο κινδυνεύουμε, από θερμοπληξία. Τι πρέπει να κάνουμε; Το ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών- μας συμβουλεύει και μας εύχεται καλό καλοκαίρι...Το καλοκαίρι, όταν οι θερμοκρασίες ξεπερνούν τους 30-35 βαθμούς Κελσίου ή όταν παραμένουμε, πολλές ώρες, στον ήλιο κινδυνεύουμε, από θερμοπληξία. Τι πρέπει να κάνουμε; Το ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών- μας συμβουλεύει και μας εύχεται καλό καλοκαίρι...

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr