H Germanwings διακρίνεται διεθνώς για την επέκταση των δρομολογίων της. Η γερμανική αεροπορική εταιρεία έλαβε δύο βραβεία από το βρετανικό online αεροπορικό portal anna.aero
Δώδεκα βαθμοί για τη Germanwings: Οι εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας αξιολόγησαν για δέκατη φορά φέτος στοιχεία από αεροπορικές εταιρίες και αεροδρόμια της Ευρώπης. H Germanwings βραβεύτηκε σε 2 κατηγορίες από το βρετανικό online περιοδικό anna.aero.

H Germanwings ανακοινώνει σήμερα το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός της για τη χειμερινή περίοδο 2014/2015. Έτσι από σήμερα μπορούν να πραγματοποιούνται κρατήσεις για τη χειμερινή περίοδο και μάλιστα σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Τους επόμενους μήνες, ο γερμανικός αερομεταφορέας θα επεκταθεί περαιτέρω, καθώς ορισμένα δρομολόγια του καλοκαιρινού προγράμματος διατηρούνται και κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

H Germanwings ανακοινώνει σήμερα το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός της για τη χειμερινή περίοδο 2014/2015. Έτσι από σήμερα μπορούν να πραγματοποιούνται κρατήσεις για τη χειμερινή περίοδο και μάλιστα σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Τους επόμενους μήνες, ο γερμανικός αερομεταφορέας θα επεκταθεί περαιτέρω, καθώς ορισμένα δρομολόγια του καλοκαιρινού προγράμματος διατηρούνται και κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Η Germanwings διακρίνεται και το μήνα Δεκέμβριο ως η 2η ακριβέστερη αεροπορική εταιρία σε ό,τι αφορά τη συνέπεια των πτήσεών της. Η Germanwings διακρίνεται και το μήνα Δεκέμβριο 2013 ως η 2η ακριβέστερη αεροπορική εταιρία σε ό,τι αφορά τη συνέπεια των πτήσεών της. Σύμφωνα με πρόσφατα στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την ανεξάρτητη αρχή Flightstats, μια αμερικάνικη online υπηρεσία που αξιολογεί όλες τις προγραμματισμένες πτήσεις ανά την υφήλιο, η Germanwings κατέκτησε τη 2η θέση, ξεχωρίζοντας ως μια από τις πλέον ακριβείς αεροπορικές εταιρίες της Ευρώπης.

Το ερχόμενο καλοκαίρι η Germanwings θα είναι μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ: με την έναρξη του θερινού προγράμματος στις 30 Μαρτίου 2014, η αεροπορική εταιρία θα αναλάβει τα δρομολόγια της μητρικής Lufthansa, εγκαινιάζοντας παράλληλα και νέους προορισμούς. Έτσι, από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013, θα διατίθενται συνολικά 31 προορισμοί για κρατήσεις με Germanwings. Σταδιακά, η Germanwings αναλαμβάνει όλα τα εσωτερικά και ευρωπαϊκά δρομολόγια που πραγματοποιούσε μέχρι πρότινος η Lufthansa, εξαιρουμένων όσων εκτελούνται μέσω των κόμβων της Lufthansa στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο. Έτσι, τους ερχόμενους μήνες ο στόλος της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρίας θα αυξηθεί από 38 σε 87 αεροσκάφη. Ως «Νέα Germanwings», η εταιρία ξεκινά με την αποστολή να φέρει την επανάσταση στην ευρωπαϊκή αγορά αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους και να προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων σε αυτή την κατηγορία στην Ευρώπη, προσθέτοντας παράλληλα στο πρόγραμμά της και το Ντίσελντορφ. Βαρκελώνη/ Ισπανία (12 πτήσεις την εβδομάδα), Μπάρι/ Ιταλία (1), Κάρντιφ/ Ουαλία (1), Κατάνια/ Σικελία (4), Δουβλίνο/ Ιρλανδία (4), Ντουμπρόβνικ/ Κροατία (1), Γενεύη/ Ελβετία (17), Ηράκλειο/ Ελλάδα (2), Ίμπιζα/ Ισπανία (2), Σμύρνη/ Τουρκία (1), Κατοβίτσε/ Πολωνία (5), Λαμέτζια/ Ιταλία (2), Μαδρίτη/ Ισπανία (12), Μιλάνο/ Ιταλία (23), Κορνουάλη/ Αγγλία (1), Όλβια/ Σαρδηνία (2), Πάλμα ντε Μαγιόρκα/ Ισπανία (21), Πράγα/ Τσεχία (18), Σπλιτ/ Κροατία (3), Στοκχόλμη/ Σουηδία (12), Θεσσαλονίκη/ Ελλάδα (4), Βενετία/ Ιταλία (7), Βαρσοβία/ Πολωνία (17) και Ζαντάρ/ Κροατία (1).Το ερχόμενο καλοκαίρι η Germanwings θα είναι μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ: με την έναρξη του θερινού προγράμματος στις 30 Μαρτίου 2014, η αεροπορική εταιρία θα αναλάβει τα δρομολόγια της μητρικής Lufthansa, εγκαινιάζοντας παράλληλα και νέους προορισμούς. Έτσι, από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013, θα διατίθενται συνολικά 31 προορισμοί για κρατήσεις με Germanwings.

New Germanwings AircraftΔέκα χρόνια μετά την πρώτη πτήση από την Κολωνία προς την Αθήνα, τον Ιούνιο του 2003, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία έχει φιλόδοξα σχέδια για να κερδίσει νέους πελάτες στην Ελλάδα. Εντός των ερχόμενων εβδομάδων, η αεροπορική εταιρία θα παρουσιάσει το πιο αξιόλογο αεροπορικό προϊόν για αυτή την περιοχή της Ευρώπης.

Η «νέα Germanwings» αναπτύσσεται ταχύτερα από τον αρχικό σχεδιασμό: Ήδη από την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 προσφέρονται μέσω ταξιδιωτικών γραφείων οι νέοι ναύλοι “Best” και “Smart”, για κρατήσεις εισιτηρίων για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από αρχές Ιουλίου και εξής. Ο οικονομικότερος ναύλος “Basic” διατίθεται για online κρατήσεις μέσω των ιστοσελίδων Germanwings και Lufthansa.Παράλληλα, ταχύτερα από τον αρχικό προγραμματισμό ολοκληρώνεται και η μετατροπή του στόλου της θυγατρικής της Lufthansa. Ήδη, 21 αεροσκάφη της Germanwings έχουν βαφτεί με τα καινούρια χρώματα ενώ και η καμπίνα έχει ανασχεδιαστεί με μοντέρνο design, διαθέτοντας χώρο καθίσματος 32 ιντσών στις μπροστινές σειρές, θέτοντας νέα πρότυπα όχι μόνο στον κλάδο των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους. Έως την έναρξη των επιχειρήσεων της «νέας Germanwings» την 1η Ιουλίου θα έχουν ανανεωθεί εσωτερικά και εξωτερικά και τα 36 αεροσκάφη του στόλου.Η «νέα Germanwings» αναπτύσσεται ταχύτερα από τον αρχικό σχεδιασμό: Ήδη από την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 προσφέρονται μέσω ταξιδιωτικών γραφείων οι νέοι ναύλοι “Best” και “Smart”, για κρατήσεις εισιτηρίων για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από αρχές Ιουλίου και εξής. Ο οικονομικότερος ναύλος “Basic” διατίθεται για online κρατήσεις μέσω των ιστοσελίδων Germanwings και Lufthansa. Παράλληλα, ταχύτερα από τον αρχικό προγραμματισμό ολοκληρώνεται και η μετατροπή του στόλου της θυγατρικής της Lufthansa.

Εν μέσω εορτών δωρίστε ταξίδια!!!Οι λάτρεις του ταξιδιού μπορούν να εμπνεύσουν φίλους και συγγενείς προσφέροντάς τους ως χριστουγεννιάτικο δώρο ένα voucher για ταξίδι με τη χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία Germanwings, που προσφέρεται μέσω της ιστοσελίδας www.germanwings.comΕν μέσω εορτών δωρίστε ταξίδια! Οι λάτρεις του ταξιδιού μπορούν να εμπνεύσουν φίλους και συγγενείς προσφέροντάς τους ως χριστουγεννιάτικο δώρο ένα voucher για ταξίδι με τη χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία Germanwings, που προσφέρεται μέσω της ιστοσελίδας www.germanwings.com

Germanwings: Έναρξη πτήσεων προς Όλμπια Σαρδηνίας. Όσοι ονειρεύονται καλοκαιρινές διακοπές στη Σαρδηνία την ερχόμενη χρονιά, μπορούν ήδη να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα ξεκινώντας από σήμερα: Η Germanwings καθιερώνει τη σύνδεση Κολονίας/ Βόννης και Στουτγκάρδης με την Όλμπια της Σαρδηνίας. Οι κρατήσεις για πτήσεις προς Σαρδηνία το καλοκαίρι του 2013, μέσω του θερινού προγράμματος πτήσεων της εταιρίας ξεκίνησαν την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012.  Εν συνεχεία, οι ταξιδιώτες μπορούν να πραγματοποιούν κρατήσεις για την περίοδο 4 Μαΐου έως 26 Οκτωβρίου 2013 σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, μέσω του www.germanwings.com. Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία εκτελεί πτήσεις από/ προς Κολονία/ Βόννη προς την Όλμπια κάθε Πέμπτη και Σάββατο. Το Σάββατο υπάρχει σύνδεση και από/ προς Στουτγκάρδη. Η Germanwings αναχωρεί από Κολονία/ Βόννη νωρίς το πρωί, στις 06.20 και από Στουτγκάρδη στις 15.45. Η διάρκεια της πτήσης είναι 2 ώρες περίπουΌσοι ονειρεύονται καλοκαιρινές διακοπές στη Σαρδηνία την ερχόμενη χρονιά, μπορούν ήδη να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Ξεκινήστε από σήμερα και κάντε τις κρατήσεις σας για ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ιταλίας.

Η Germanwings είναι μια από τις πιο επιτυχημένες αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους στην Ευρώπη. Προσφέρει χαμηλού κόστους πτήσεις από Κολονία/ Βόννη, Στουτγάρδη, Βερολίνο/Schoenefeld, Ανόβερο και Ντόρτμουντ προς περισσότερους από 90 προορισμούς σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο, το Ισραήλ και την Βόρεια Αφρική. Ο νέος στόλος αεροσκαφών αποτελείται από 32 jets, τύπου Airbus A319.Ύστερα από μακρόχρονη απουσία, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία ξεκίνησε ήδη τις αναχωρήσεις της από το Tegel του Βερολίνου! Με την έναρξη του τρέχοντος χειμερινού προγράμματος, ο συνδυασμός των πτήσεων της αγαπημένης σε όλους, χαμηλού κόστους, αεροπορικής εταιρίας με τα δρομολόγια της Lufthansa καθίσταται πλέον ευκολότερος, γεγονός που εξασφαλίζει σημαντικά προνόμια για τους πελάτες, οι οποίοι θα μπορούν να μετεπιβιβάζονται ομαλότερα από τη μία εταιρία στην άλλη.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr