Germanwings: Έναρξη πτήσεων προς Όλμπια Σαρδηνίας. Όσοι ονειρεύονται καλοκαιρινές διακοπές στη Σαρδηνία την ερχόμενη χρονιά, μπορούν ήδη να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα ξεκινώντας από σήμερα: Η Germanwings καθιερώνει τη σύνδεση Κολονίας/ Βόννης και Στουτγκάρδης με την Όλμπια της Σαρδηνίας. Οι κρατήσεις για πτήσεις προς Σαρδηνία το καλοκαίρι του 2013, μέσω του θερινού προγράμματος πτήσεων της εταιρίας ξεκίνησαν την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012.  Εν συνεχεία, οι ταξιδιώτες μπορούν να πραγματοποιούν κρατήσεις για την περίοδο 4 Μαΐου έως 26 Οκτωβρίου 2013 σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, μέσω του www.germanwings.com. Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία εκτελεί πτήσεις από/ προς Κολονία/ Βόννη προς την Όλμπια κάθε Πέμπτη και Σάββατο. Το Σάββατο υπάρχει σύνδεση και από/ προς Στουτγκάρδη. Η Germanwings αναχωρεί από Κολονία/ Βόννη νωρίς το πρωί, στις 06.20 και από Στουτγκάρδη στις 15.45. Η διάρκεια της πτήσης είναι 2 ώρες περίπουΌσοι ονειρεύονται καλοκαιρινές διακοπές στη Σαρδηνία την ερχόμενη χρονιά, μπορούν ήδη να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Ξεκινήστε από σήμερα και κάντε τις κρατήσεις σας για ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ιταλίας.

Η Germanwings καθιερώνει τη σύνδεση Κολονίας/ Βόννης και Στουτγκάρδης με την Όλμπια της Σαρδηνίας. Οι κρατήσεις για πτήσεις προς Σαρδηνία το καλοκαίρι του 2013, μέσω του θερινού προγράμματος πτήσεων της εταιρίας ξεκίνησαν την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012. Εν συνεχεία, οι ταξιδιώτες μπορούν να πραγματοποιούν κρατήσεις για την περίοδο 4 Μαΐου έως 26 Οκτωβρίου 2013 σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, μέσω του www.germanwings.com.

Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία εκτελεί πτήσεις από/ προς Κολονία/ Βόννη προς/ από την Olbia κάθε Πέμπτη και Σάββατο.

Το Σάββατο υπάρχει σύνδεση της Olbia και με τη Στουτγκάρδη.

Η Germanwings αναχωρεί από Κολονία/ Βόννη νωρίς το πρωί, στις 06.20 και από Στουτγκάρδη στις 15.45. Η διάρκεια της πτήσης είναι 2 ώρες περίπου.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr