Η Germanwings είναι μια από τις πιο επιτυχημένες αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους στην Ευρώπη. Προσφέρει χαμηλού κόστους πτήσεις από Κολονία/ Βόννη, Στουτγάρδη, Βερολίνο/Schoenefeld, Ανόβερο και Ντόρτμουντ προς περισσότερους από 90 προορισμούς σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο, το Ισραήλ και την Βόρεια Αφρική. Ο νέος στόλος αεροσκαφών αποτελείται από 32 jets, τύπου Airbus A319.Ύστερα από μακρόχρονη απουσία, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία ξεκίνησε ήδη τις αναχωρήσεις της από το Tegel του Βερολίνου! Με την έναρξη του τρέχοντος χειμερινού προγράμματος, ο συνδυασμός των πτήσεων της αγαπημένης σε όλους, χαμηλού κόστους, αεροπορικής εταιρίας με τα δρομολόγια της Lufthansa καθίσταται πλέον ευκολότερος, γεγονός που εξασφαλίζει σημαντικά προνόμια για τους πελάτες, οι οποίοι θα μπορούν να μετεπιβιβάζονται ομαλότερα από τη μία εταιρία στην άλλη.

Προτού μετακομίσει στο Schoenefeld, πριν από σχεδόν 10 χρόνια, εναρκτήριος σταθμός της Germanwings ήταν το Tegel: Η πτήση μεταξύ Βερολίνου- Κολονίας/ Βόννης ήταν από τις πρώτες συνδέσεις που πραγματοποιήθηκαν με την έναρξη των πτήσεων της εταιρίας, στις 17 Οκτωβρίου 2002.

Εν τω μεταξύ, η παρουσία της αεροπορικής εταιρίας είναι πιο έντονη στο Tegel του Βερολίνου: Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012, η Germanwings πραγματοποίησε 11 απογειώσεις και προσγειώσεις στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας, μεταφέροντας περίπου 1.500 επιβάτες. Κατά τη χειμερινή περίοδο, στο πρόγραμμα αναχωρήσεων από το αεροδρόμιο Tegel του Βερολίνου η Germanwings θα πραγματοποιεί 108 πτήσεις εβδομαδιαίως.

Με την μετακόμιση, όλα τα προσφερόμενα δρομολόγια της μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρίας συγκεντρώνονται πλέον σε ένα αεροδρόμιο στην πρωτεύουσα, γεγονός που καθιστά για τους ταξιδιώτες ιδιαίτερα εύκολο τον προγραμματισμό του ταξιδιού τους.

Οι προσφορές και των δύο εταιριών θα μπορούν πλέον να συντονίζονται ακόμη καλύτερα στο αεροδρόμιο Tegel: Ήδη, εδώ και αρκετούς μήνες μπορεί κανείς να συνδυάζει σε ένα αεροπορικό εισιτήριο πτήσεις με Lufthansa και Germanwings και να μετεπιβιβάζεται εύκολα και ομαλά από τη μία εταιρία στην άλλη. Το πρόγραμμα πτήσεων των Germanwings και Lufthansa σε δρομολόγια από Κολονία και Στουτγκάρδη προς Βερολίνο έχει ήδη εναρμονιστεί. Επιπλέον, από την έναρξη του χειμερινού προγράμματος οι πελάτες της Germanwings επωφελούνται και από την αμεσότερη σύνδεση του Tegel με το κέντρο της πόλης και τις μικρότερες αποστάσεις, αν, για παράδειγμα, πρόκειται για επαγγελματικές συναντήσεις στην πόλη.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr