Η Germanwings διακρίνεται και το μήνα Δεκέμβριο ως η 2η ακριβέστερη αεροπορική εταιρία σε ό,τι αφορά τη συνέπεια των πτήσεών της. Η Germanwings διακρίνεται και το μήνα Δεκέμβριο 2013 ως η 2η ακριβέστερη αεροπορική εταιρία σε ό,τι αφορά τη συνέπεια των πτήσεών της. Σύμφωνα με πρόσφατα στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την ανεξάρτητη αρχή Flightstats, μια αμερικάνικη online υπηρεσία που αξιολογεί όλες τις προγραμματισμένες πτήσεις ανά την υφήλιο, η Germanwings κατέκτησε τη 2η θέση, ξεχωρίζοντας ως μια από τις πλέον ακριβείς αεροπορικές εταιρίες της Ευρώπης.

Ύστερα από την εξαιρετική κατάταξη των προηγούμενων μηνών, η αεροπορική εταιρία δηλώνει για μια ακόμη φορά την κορυφαία της θέση στον πολύ σημαντικό για τους επιβάτες τομέα της ακρίβειας στην τήρηση των δρομολογίων και των αναχωρήσεων.

Μόνο μια Ισπανική αεροπορική εταιρία προηγείται της Germanwings, με ποσοστό ακρίβειας αναχωρήσεων 92.73%. Η Germanwings κατέλαβε τη δεύτερη καλύτερη θέση, με ποσοστό 91.60%, ανταγωνιζόμενη σχεδόν όλες τις Ευρωπαϊκές εταιρίες.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr