kosovoΗ Germanwings συνεχίζει να βελτιώνει την σύνδεση με Πρίστινα στο Κοσσυφοπέδιο: Από τις 30 Ιουνίου 2012, η μεγαλύτερη πόλη του Κοσσυφοπεδίου, με σχεδόν 200.000 κατοίκους, θα προσεγγίζεται και από το Γαλλο-Ελβετικό αεροδρόμιο Βασιλείας -Mulhouse.

Στο τρέχον θερινό πρόγραμμα, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία, σε συνεργασία με την Kosova Airlines, προσφέρει ήδη πτήσεις προς την Πρίστινα από Κολονία/ Βόννη, Στουτγκάρδη, Βερολίνο - Schoenefeld, Μόναχο, Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ και Αμβούργο. Πλέον, με το αεροδρόμιο Βασιλείας-Mulhouse, ολοκληρώνεται η προσβασιμότητα για τους επιβάτες από τη νοτιοδυτική Γερμανία, τη Βόρεια Ελβετία και τα Γαλλικά σύνορα. Οι νέες πτήσεις θα προσφέρονται για κράτηση σε χαμηλές τιμές μέσω του www.germanwings.com.

Η Germanwings πετά από Βασιλεία -Mulhouse προς Πρίστινα κάθε Σάββατο. Η αναχώρηση είναι στις 18:15 και, σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Airbus της Germanwings προσεγγίζει το Κοσσυφοπέδιο στις 20.25. Στην αντίθετη κατεύθυνση, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία θα αναχωρεί νωρίτερα, στις 15.30 και θα φτάνει στη Βασιλεία -Mulhouse στις 17.35. Αιτία: Το δρομολόγιο εκτελείται με αεροσκάφος που έχει την έδρα του στην Κολονία/ Βόννη.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr