Πολυτελής είσοδος στον χώρο της ευεξίας. To ελληνικό skincare brand Aenaon°, που δημιούργησε η Χημικός MSc Εύα Τσαντή, διευρύνει το portfolio του, δημιουργώντας για πρώτη φορά signature πρωτόκολλα spa για θεραπείες προσώπου και σώματος. Έχοντας ήδη ξεχωρίσει για τo ‘rescue package’ που προσφέρει στην επιδερμίδα, μέσα από την καινοτόμο τεχνολογία Advanced Active Delivery System, η Aenaon° σχεδίασε και παρουσιάζει μία ευρεία γκάμα rituals που φροντίζουν το πρόσωπο και το σώμα, σηματοδοτώντας την είσοδο του brand στον χώρο του wellness. Τα πρωτόκολλα spa με την υπογραφή της Aenaon° αξιοποιούν τη δύναμη και την κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα όλης της γκάμας προϊόντων του ελληνικού brand, εγκαινιάζοντας μία αναβαθμισμένη εμπειρία πολυτελούς περιποίησης που, φέτος το καλοκαίρι, μπορείτε να απολαύσετε σε premium σημεία ανά την Ελλάδα όπως το πολυτελές Michelangelo Resort & Spa στην Κω. Γνωρίστε τη φιλοσοφία του premium ελληνικoύ skincare brand Aenaon° απολαμβάνοντας τις signature θεραπείες προσώπου & σώματος στο spa του Michelangelo Resort & Spa στην Κω.

Όαση ευεξίας και χαλάρωσης στην Κω με την υπογραφή της Aenaon°
Από τον Ιούνιο του 2024, το The Therme Spa του φημισμένου ξενοδοχείου Michelangelo Resort & Spa Kos προσφέρει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να μυηθούν στον κόσμο της Aenaon°. Ανακαλύψτε πρώτοι θεραπείες που χαρίζουν άμεση ενυδάτωση, αναζωογόνηση και λάμψη της επιδερμίδας καθώς και bodycare rituals που θα σας «ταξιδέψουν» μέσα από τις απολαυστικές συνθέσεις και τα signature αρώματα για τα οποία διακρίνεται η Aenaon°.

Το Michelangelo Resort & Spa είναι ένα ξενοδοχείο ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και στυλ στη νοτιοανατολική ακτή της Κω. Είναι ο ιδανικός προορισμός που συνδυάζει φιλοξενία 5 αστέρων δίπλα στη θάλασσα και εξαίρετη κουζίνα. Η πισίνα υπερχείλισης (Infinity Pool) είναι μια από τις πιο cool και μοντέρνες πισίνες του νησιού και το καλύτερο μέρος για να απολαύσετε την ανατολή του ηλίου. Τα Premium δωμάτια δίπλα στο κύμα είναι η ιδανική επιλογή για μια αξέχαστη διαμονή με απίστευτη θέα! Σας καλούμε να ανακαλύψετε τη μαγευτική Κω και να χαρείτε τη διαμονή σας σε ένα γαλήνιο και χαλαρωτικό περιβάλλον. 

Aenaon°
www.aenaon.com 
Instagram: @aenaon.skin
Αττικής 1, Γλυφάδα 165 62 || Τ. 2109612004

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr