Ζήστε το χειμώνα στα κόκκινα, επιλέγοντας τη limited edition σειρά HELL ICE COOL με δύο νέες, μοναδικές και παγωμένες γεύσεις. Το κορυφαίο brand* ενεργειακών ποτών στην ελληνική αγορά, λανσάρει δύο νέες γεύσεις, το HELL Arctic Pear και το HELL Frozen Red Orange, οι οποίες θα σας ταξιδέψουν έως και την Αρκτική μέσα από τον εντυπωσιακό σχεδιασμό τους και τη δροσιστική γεύση τους.

Οι νέες limited edition γεύσεις έχουν επιλεγεί με βάση τις προτιμήσεις των καταναλωτών αλλά και την εποχικότητα των εσπεριδοειδών, τα οποία βρίσκονται στα καλύτερά τους τώρα το χειμώνα! Για παράδειγμα, το HELL Arctic Pear με τη δροσιστική του γεύση από αχλάδι και σύκο, θα σου ξυπνήσει σίγουρα μνήμες από τη τελευταία σου επίσκεψη σε χιονοδρομικό κέντρο και η ιδιαίτερη συσκευασία του θα φτάσει την φαντασία σου μέχρι και το Βόρειο Πόλο! Από την άλλη το HELL Frozen Red Orange θα το βρείτε σε μια εντυπωσιακή συσκευασία με ροζ-χρυσές λεπτομέρειες και έχει τη γλυκόξινη γεύση του σαγκουίνι, το οποίο αποτελεί ένα από τα ωραιότερα φρούτα του χειμώνα!

Μπορεί οι γεύσεις και οι συσκευασίες των ενεργειακών ποτών HELL ENERGY να ανανεώνονται, τα συστατικά όμως παραμένουν τα ίδια, με την κλασική περιεκτικότητα σε καφεΐνη 32mg/100ml και 5 είδη βιταμινών Β. Οι νέες συσκευασίες είναι και αυτές από πλήρες ανακυκλώσιμο κουτί αλουμινίου, ενώ όλα τα ενεργειακά ποτά της HELL ENERGY δεν περιέχουν συντηρητικά

Ανακάλυψε τα νέα HELL Ice Cool στα σημεία πώλησης της HELL σε όλη την Ελλάδα!

*Με βάση τα στοιχεία Οκτωβρίου 2023 της Nielsen, η οποία παρακολουθεί τις συνολικές λιανικές πωλήσεις στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους όρους αξίας, τον όγκο πωλήσεων και τον αριθμό προϊόντων.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr