Συνεργασία της Olympic Air με την Etihad Airways

Η Olympic Air ανακοίνωσε την έναρξη της εμπορικής συνεργασίας με την Etihad Airways, σε επίπεδο πτήσεων κοινού κωδικού (code-share agreement), προσφέροντας στους επιβάτες την δυνατότητα να ταξιδεύουν στην Αυστραλία και την Νότια Αφρική.


H Olympic Air θα διαθέτει εισιτήρια για τις πτήσεις της Etihad Airways από Αθήνα προς Abu-Dhabi μετ' επιστροφής, καθώς και στις πτήσεις από Abu-Dhabi προς Johannesburg, Cape Town, Sydney και Melbourne. Οι πτήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη και πληρώματα της Etihad. Η συνεργασία με την Etihad προσφέρει στους επιβάτες της Olympic Air τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Αυστραλία και τη Ν. Αφρική μέσω του Abu-Dhabi, του μεγαλύτερου κόμβου μετεπιβιβαζομένων επιβατών στη Μέση Ανατολή.

Συνεργασία της Olympic Air με την Etihad Airways

Αντίστοιχα, η Etihad Airways θα διαθέτει εισιτήρια για πτήσεις της Olympic Air από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Σόφια και Βουκουρέστι, μετ' επιστροφής, για όσους επιβάτες ξεκινούν από ή έχουν τελικό προορισμό το Abu-Dhabi. Οι πτήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη και πληρώματα της Olympic Air. Οι πωλήσεις εισιτηρίων ξεκινούν στις 15 Μαϊου για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν μετά τις 18 Μαϊου 2010.

Η Etihad Airways είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και έχει ως έδρα της το Διεθνές Αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι, απ' όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 60 προορισμούς σε Μ. Ανατολή, Ευρώπη, Β. Αμερική, Αφρική, Ασία και Αυστραλία. Το 2009 βραβεύθηκε ως η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία του Κόσμου (World's Leading Airline).

© Olympic Air

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr