stolos2Δημιουργήστε τον προσωπικό σας παγκόσμιο χάρτη με το πρόγραμμα Εικονικός Ταξιδιώτης (Virtual Traveler)! Μπορείτε να συμπεριλάβετε στο χάρτη σας τους προορισμούς που έχετε ήδη επισκεφθεί στο παρελθόν και αυτούς που θα θέλατε να επισκεφθείτε στο μέλλον.

 

Μπορείτε να εξερευνήσετε το χάρτη και με την επιλογή των κατάλληλων εργαλείων μπορείτε να εστιάσετε σε συγκεκριμένες τοποθεσίες και να επισημάνετε τους προορισμούς σας (μπορείτε σημάνετε τους αγαπημένους σας προορισμούς). Αυτές οι τοποθεσίες θα αποθηκευτούν και μπορείτε να τις ενημερώσετε όποτε επιθυμείτε!

Και η εμπειρία σας δεν σταματά εδώ! Κάθε φορά που εμφανίζεται κάτι καινούργιο, σχετικά με τους προορισμούς του προσωπικού σας χάρτη (π.χ. προσφορές, εκπτώσεις κλπ), θα λαμβάνετε ένα επείγον μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κινητού τηλεφώνου (SMS) (εφόσον έχετε ήδη επιλέξει να λαμβάνετε αυτού του είδους επείγοντα μηνύματα ) με όλες τις σχετικές λεπτομέρειες! Με αυτόν τον τρόπο δεν θα σας λείψει η ενημέρωση!

Μην ξεχνάτε! Από εδώ αρχίζουν οι ευκαιρίες που σας δίνονται για να απολαύσετε τα ταξίδια που επιθυμείτε!

Info: www.olympicair.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr