Οκτώ Airbus A319 για το στόλο της GermanwingsΜε την παραγγελία οκτώ νέων αεροσκαφών, η Germanwings αναπτύσσεται: Τα Airbus A319, που έχουν την ίδια διάταξη θέσεων όπως τα υπόλοιπα τζετ του στόλου της Germanwings, θα παραδοθούν σταδιακά τα επόμενα χρόνια. Με αυτή την κίνηση, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία μετατρέπει την επιλογή κράτησης, που ισχύει από την παραγγελία του πρώτου στόλου αεροσκαφών στην Airbus το 2005, σε σταθερή παραγγελία.



Προβαίνοντας σε μια τέτοια απόφαση, η αεροπορική εταιρία που ιδρύθηκε το 2002 και αναχωρεί από πέντε πόλεις της Γερμανίας- την Κολονία/ Βόννη, τη Στουτγκάρδη, το Βερολίνο/ Schoenefeld, το Ντόρτμουντ και το Ανόβερο προς 75 Ευρωπαϊκούς προορισμούς, τονίζει την πορεία της προς την ανάπτυξη.

Ο κύριος Thomas Winkelmann, εκπρόσωπος της Διοίκησης της Germanwings δήλωσε τα εξής: "Από οικονομικής άποψης, θεωρούμε δεδομένο ότι είμαστε πολύ ικανοί να αξιοποιήσουμε με επιτυχία τα επιπλέον οκτώ αεροσκάφη. Είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να πουλήσουμε τις επιπλέον δυναμικότητες. Τα νέα A319 πρόκειται να ενισχύσουν τα αεροδρόμια όπου σταθμεύουμε και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας. Το επιχειρησιακό μας μοντέλο λειτουργεί θαυμάσια και έχει γίνει αποδεκτό από την αγορά. Το αποδείξαμε αυτό στη διάρκεια των προηγούμενων ετών της κρίσης."

Με τη βοήθεια των νέων αεροσκαφών, η Germanwings μπορεί να επεκτείνει το στόλο της -που αποτελείται από 30 αεροσκάφη- κατά σχεδόν 30%. Τα αεροσκάφη τύπου A319, χωρητικότητας 150 θέσεων έκαστο, έχουν αποδείξει την αποδοτικότητά τους για τις χαμηλού κόστους αεροπορικές εταιρίες. Η αγορά αεροσκαφών τύπου Airbus A319, ενός από τα πλέον σύγχρονα αεροσκάφη που είναι διαθέσιμα σήμερα, υπογραμμίζει την ανάγκη της Germanwings να προσφέρει την ανώτερη ποιότητα στους πελάτες της, σε μια εξαιρετική τιμή.

O Thomas Winkelmann συνέχισε λέγοντας: "Η αγορά αυτού του τύπου αεροσκάφους υπογραμμίζει την αναγνώριση της Γερμανίας από πλευράς μας ως τόπο επιχειρήσεων, καθώς τα περισσότερα μέρη των αεροσκαφών κατασκευάζονται στο Αμβούργο και συνεπώς διασφαλίζουν θέσεις εργασίας στην ίδια τη χώρα τους."

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr