Η Germanwings καταγράφει Ρεκόρ επιβατών!!Η Germanwings κατέγραψε ρεκόρ επιβατών τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Για πρώτη φορά τόσοι πολλοί ταξιδιώτες ταξίδεψαν με την αγαπημένη σε όλους χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία το μήνα Αύγουστο, ενώ συγκριτικά με τον περσινό Σεπτέμβρη σημειώθηκε αύξηση επιβατών σχεδόν 20%.

Με συνολικά 851.419 επιβάτες τον Αύγουστο και 812.842 τον Σεπτέμβριο, η Germanwings κατέγραψε ρεκόρ αύξησης ύψους 16,18% τον μήνα Αύγουστο συγκριτικά με τον αντίστοιχο μήνα του 2009 (732,851) και 18,73% αντίστοιχα για τον μήνα Σεπτέμβρη.

Ο συντελεστής πληρότητας στις Ευρωπαϊκές ανταποκρίσεις ήταν εξίσου εξαιρετικός, αγγίζοντας το 84,5%.

Η τρέχουσα ανάκαμψη της Γερμανικής οικονομίας αντανακλάται ξεκάθαρα στον αριθμό επιβατών της αεροπορικής εταιρίας. Ωστόσο, η Germanwings αναμένει δυσκολίες για τους ερχόμενους μήνες: σύμφωνα με εκτιμήσεις της εταιρείας ο φόρος αερομεταφορών θα προκαλέσει μείωση στη ζήτηση. Η εταιρία ήδη εισήγαγε το νέο φόρο σε όλες τις πτήσεις για τις οποίες θα γίνει κράτηση φέτος και θα ισχύουν για το 2011.

Οι επιβάτες της αγαπημένης σε όλους, χαμηλού κόστους, αεροπορικής εταιρίας μπορούν να βρουν συνεχή ενημέρωση στην ιστοσελίδα www.germanwings.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr