H Germanwings κοινοποιεί το πρώτο μέρος του θερινού προγράμματος πτήσεων 2011, διαθέσιμο ήδη για κρατήσεις!Mετά το καλοκαίρι ακολουθεί... το επόμενο καλοκαίρι: Η Germanwings ανακοίνωσε το πρώτο μέρος του θερινού προγράμματος δρομολογίων για το 2011, προκειμένου να ξεκινήσουν οι κρατήσεις. Με αυτό τον τρόπο, βοηθά τους ανυπόμονους που έχουν το... «μικρόβιο του ταξιδιού», να προγραμματίσουν το ταξίδι τους για την επόμενη χρονιά και να κάνουν τις κρατήσεις τους στο www.germanwings.com

Το πρόγραμμα δρομολογίων για το καλοκαίρι 2011 ξεκινά στις 27 Μαρτίου 2011. Την περίοδο έναρξης των κρατήσεων, οι περισσότερες πτήσεις προσφέρονται σε μειωμένο κόστος. Όσοι προγραμματίζουν και κάνουν κρατήσεις γνωρίζουν ότι μπορούν να πετύχουν πολύ προσιτούς ναύλους.

Στο θερινό πρόγραμμα δρομολογίων, οι πελάτες της Germanwings μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πέντε Γερμανικούς προορισμούς: Κολονία/ Βόννη, Στουτγκάρδη, Βερολίνο -Schoenefeld, Ντόρτμουντ και Ανόβερο, καθώς και επιπλέον 68 ελκυστικούς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr