Σύμφωνο συνεργασίας Cyprus Airways & Goldair HandlingΜια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες της Ν.Ανατολικής Ευρώπης, η Κυπριακή Cyprus Airways, υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Goldair Handling, που ξεκινά την 1η Νοεμβρίου του 2010. Η συμφωνία αυτή περιλαμβάνει την επίγεια εξυπηρέτηση όλων των πτήσεων της Cyprus Airways σε όλα τα Ελληνικά αεροδρόμια.

Η Cyprus Airways πραγματοποιεί πολλές καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα και Θεσσαλονίκη για Λάρνακα και Πάφο καθώς και πτήσεις Charter σε δίαφορα Ελληνικά νησιά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περίοδου.

Σύμφωνο συνεργασίας Cyprus Airways & Goldair Handling

Ο κύριος Ανδρέας Φωτάκης, Εμπορικός Διευθυντής της Goldair Handling, τόνισε ότι η εταιρεία, συνεχίζει την επιτυχημένη εμπορική της πορεία προσθέτοντας νέους μεγάλους πελάτες, εξασφαλίζοντας ανάπτυξη, αναγνώριση των ποιοτικών υπηρεσιών που προσφέρει και προτίμηση έναντι των ανταγωνιστικών εταιρειών.

Τέλος ο κύριος Φωτάκης, υπενθύμισε την δραστηριοποίηση της Goldair Handling μέσω της εταιρίας LGS στα αεροδρόμια της Λάρνακας και Πάφου από τα μέσα του 2008, την έναρξη της νέας εταιρείας Goldair Handling Bulgaria στο αεροδρόμιο της Σόφιας την 1η Νοεμβρίου 2010, ενώ για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας, αναφέρθηκε στην πρόθεση της εταιρίας για επέκταση της και σε αγορές της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου, των Βαλκανίων και ορισμένων πρώην Γιουγκοσλαβικών Δημοκρατιών.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr