Ο κύριος Γιάννης Πανταζόπουλος νέος Διευθυντής Ελλάδος για τη Cyprus AirwaysΚαθήκοντα Διευθυντή Ελλάδος για την Cyprus Airways ανέλαβε ο κ. Γιάννης Πανταζόπουλος, από τα εμπειρότερα στελέχη της αεροπορικής βιομηχανίας στη χώρα μας, με πολυετή πρότερη θητεία στη British Airways ως Διευθυντής Πωλήσεων και κατόπιν ως Διευθυντής Παγκόσμιας Ναυτιλίας με έδρα το Λονδίνο από όπου είχε και την ευθύνη για 11 χώρες.

Ο κ. Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του Hartford Community College U.S.A. στην Ψυχολογία, κάτοχος του ΙΑΤA diploma in Aviation studies και διπλωματούχος του ΕΛΚΕΠΑ στην πληροφορική και τα εφαρμοσμένα δίκτυα.

Σχετικά με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο κ. Πανταζόπουλος δήλωσε: «Η Cyprus Airways συνδέει επί 63 συνεχή χρόνια την Ελλάδα με την Κύπρο και έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του ελληνικού επιβατικού κοινού. Σήμερα, η Cyprus Airways συνδέει 4 ελληνικά αεροδρόμια με τη Λάρνακα, την Πάφο και το Παρίσι, εκτελώντας 63 πτήσεις την εβδομάδα. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κορυφή της προτίμησης του επιβατικού κοινού προσφέροντας συνεχώς αναβαθμιζόμενες υπηρεσίες, ενώ παράλληλα θα δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στη διατήρηση άριστων σχέσεων με τους άμεσους συνεργάτες μας».

Η Cyprus Airways τιμήθηκε πρόσφατα με 2 μεγάλα βραβεία από τους Έλληνες αναγνώστες του διάσημου και έγκυρου περιοδικού Conde Nast Τraveller. Πιο συγκεκριμένα, κατέλαβε την 1η θέση στις Αεροπορικές Εταιρίες Εσωτερικού, ενώ πρώτευσε και στην κατηγορία Αεροπορικές Εταιρίες Εσωτερικού-Εξωτερικού ανάμεσα σε 14 παγκόσμιες αεροπορικές δυνάμεις.

«Η εμπιστοσύνη του ελληνικού κοινού στο δίκτυο, στην αξιοπιστία της εκτέλεσης των δρομολογίων και στη γενικότερη εξυπηρέτηση και την ποιότητα υπηρεσιών της Cyprus Airways αντανακλώνται στα δύο πολύ σημαντικά αυτά βραβεία. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την πληρέστερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού», δήλωσε ο κ. Πανταζόπουλος.

Στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.cyprusair.com καθώς και στα ταξιδιωτικά πρακτορεία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για κρατήσεις θέσεων, καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το ταξίδι τους με την Cyprus Airways.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr