330_photo1Η Cyprus Airways ανακοινώνει νέους ελκυστικούς ναύλους για τους σημαντικότερους προορισμούς στη Μέση Ανατολή και τον Αραβικό Κόλπο.

Πιο συγκεκριμένα, για το επιβατικό κοινό από την Αθήνα και από τη Θεσσαλονίκη η τιμή του εισιτηρίου μετ' επιστροφής – δεν συμπεριλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων – διαμορφώνεται ως εξής:

♦  Κάιρο, Βηρυτός, Δαμασκός, Αμμάν, Τελ Αβίβ: 116 ευρώ

♦ Τζέντα, Ριάντ: 216 ευρώ

Επιπλέον, οι επιβάτες της Cyprus Airways έχουν το προνόμιο να απολαμβάνουν την εμπειρία του καινούργιου αερολιμένα στη Λάρνακα. Στο υπερσύγχρονο αυτό terminal, η ευκολία στις ανταποκρίσεις, η ακρίβεια στις ώρες των πτήσεων και ο χρόνος παραλαβής των αποσκευών ικανοποιούν απόλυτα τις προσδοκίες του σύγχρονου ταξιδιώτη.

Στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.cyprusair.com καθώς και στα ταξιδιωτικά πρακτορεία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για κρατήσεις θέσεων, καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το ταξίδι τους με τη Cyprus Airways.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr