Τα Monsoon Children μας καλωσορίζουν στη νέα τους συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011Η αγαπημένη παιδική συλλογή που δεν χρειάζεται συστάσεις, με μοναδική έμπνευση και φαντασία προτείνει αυτή τη σεζόν στους μικρούς οπαδούς της τα πιο όμορφα και χαριτωμένα παιδικά ρούχα για ανοιξιάτικες εξορμήσεις και καλοκαιρινές περιπέτειες με μοναδικό στυλ cool-kid in town. Στο σχολείο, στη βόλτα, στις διακοπές, στην παραλία αλλά και στα παιδικά πάρτι, είναι σίγουρο ότι τα μικρά σας δεν θα περάσουν απαρατήρητα!


Monsoon Girl

Τα Monsoon Children μας καλωσορίζουν στη νέα τους συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011Η νέα σεζόν για τα Monsoon Girl ξεκινάει με τη συλλογή China Βlue. Σε μπλε αποχρώσεις με κοραλλί και χακί, ολόσωμες φόρμες, σεμιζιέ φορέματα, κεντημένες μπλούζες και ξεβαμμένα τζιν και καπιτονέ μπουφάν, συνδυάζονται με χειροποίητες λεπτομέρειες σε αέρινα υφάσματα. Μοντέρνα floral prints, καρό και αστεράκια δίνουν στη συλλογή μια νότα φρεσκάδας.

Στα μέσα της Άνοιξης η συλλογή Gardenia αγαπά τα έντονα χρώματα. Εμπνέεται από τα κλασσικά prints, τη γαλλική ραπτική και το γιαπωνέζικο trend "κορίτσι του δάσους". Ανάλαφρα δαντελένια φορέματα με patchwork λεπτομέρειες και μοντέρνα κροσέ γιλέκα σε φούξια, πράσινο, μπλε λουλακί και υδάτινες αποχρώσεις, είναι τα κεντρικά κομμάτια της συλλογής.

Για εξωτικά καλοκαιρινά ταξίδια με ισπανικές και μαροκινές επιρροές και μια δόση από κουβανέζικη αύρα, η συλλογή Buena Vista συνδυάζει μοντέρνα σχήματα με ethnic styling. Περίτεχνα μεταλλικά στοιχεία και μπατίκ υφάσματα εμπνέονται από παραδοσιακά τοπικά μοτίβα. Πον-πον και φουντάκια τονίζουν το ethnic look ενώ πόντσο και σαλβάρια είναι τα κομμάτια κλειδιά.

Τα Monsoon Children μας καλωσορίζουν στη νέα τους συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει η τροπική συλλογή Colorama μας μεταφέρει σε εξωτικούς προορισμούς. Με έμπνευση από την κληρονομιά των Monsoon και ινδικές επιρροές, η χρωματική παλέτα είναι ζωηρή με έντονους φρουτώδης τόνους όπως lime, κίτρο και μάνγκο. Μάξι φορέματα, καφτάνια και ολόσωμες φόρμες ζωντανεύουν με λαχούρια, βολάν και κεντήματα από ξύλινες χάντρες.


Monsoon Girl Beach

Με δύο συλλογές για την παραλία, την Picnic και την Parade, τα μικρά κορίτσια έχουν το πιο χαριτωμένο στυλ beachwear με πετσετέ, πάτσγουορκ και μπατίκ υφάσματα για hippie φορέματα και φόρμες ή πιο σοφιστικέ στυλ με ρίγες και πουά σε έντονο πράσινο, κίτρινο και κόκκινο.

Monsoon Boy

Τα Monsoon Children μας καλωσορίζουν στη νέα τους συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011Με έμπνευση το αμερικάνικο κολεγιακό look η συλλογή Echo Park σε βασικά έντονα χρώματα όπως γαλάζιο, κόκκινο και μπλε περιλαμβάνει πετροπλυμένα τζιν και ανάλαφρα αδιάβροχα με κουκούλα. Μοτοσυκλέτες, ποδήλατα, φορτηγά και εκσκαφείς ζωντανεύουν πάνω σε t-shirts, πλεκτά και χρωματιστές ριγέ μπλούζες.

Στα μέσα της σεζόν η συλλογή Eton college με αγγλικό κολεγιακό look εμπνευσμένο από τα σπορ περιλαμβάνει ζακέτες κωπηλασίας, ιστιοπλοϊκά γιλέκα και φόρμες του ράγκμπι με κολεγιακά μοτίβα και ιστιοπλοϊκά μοτίβα. Μία χαρούμενη και ζωηρή παλέτα από πράσινα κίτρινα και πορτοκαλί χρώματα συνδυάζεται με γκρι και σκούρο μπλε.

Τα μικρά αγόρια ταξιδεύουν στο εξωτικό Μεξικό με χαβανέζικα τοπία, ιβίσκους, και φορτηγάκια πάνω σε πουκάμισα και t-shirts. Τα χρώματα της συλλογής Kiawah Island είναι θερμά με μια παλέτα από έντονο κοραλλί, γαλαζοπράσινο και αποχρώσεις του βατόμουρου. Φούτερ με στάμπες, πουκάμισα με μοτίβα ράγκμπι και πετσετέ ζακέτες με κουκούλα είναι τα βασικά κομμάτια της συλλογής.

Τα καταστήματα Monsoon

Εμπορικό Κέντρο The Mall*, Μαρούσι τηλ. 210-6300275 - Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos, Πυλαία, Θεσσαλονίκη τηλ. 2310-475869 - Εμπορικό Κέντρο My Mall, Φράνκλιν Ρούζβελτ 285, Λεμεσός, Κύπρος τηλ. 00357-25812594

Και στα επιλεγμένα καταστήματα Accessorize

Ερμού*, Κηφισιά, Γλυφάδα ,Χαλάνδρι*, Πειραιώς-Εμπορικό Κέντρο Athens Heart, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος(αναχωρήσεις), Θεσσαλονίκη-Τσιμισκή70*, Λάρισα-Ρούσβελτ 27Α και Εμπορικό Κέντρο Pantheon Plaza ,Ιωάννινα, Λευκωσία, Εμπορικό κέντρο The Mall of Cyprus.

(*η συλλογή Monsoon Boy διατίθεται μόνο στα καταστήματα Monsoon με αστερίσκο)

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr