Levi’s® Curve ID. New Styles, for all styles...Η Levis®, ο παγκόσμιος ηγέτης στον κόσμο του «jeanswear», επεκτείνει την παγκόσμια και πολύ δημοφιλή γυναικεία σειρά jean, Levi's® Curve ID περιλαμβάνοντας νέους τύπους, ολοκαίνουριες και μοντέρνες αποχρώσεις που θα αναδείξουν κάθε γυναικεία σιλουέτα!

Όταν τον Αύγουστο του 2010 η Levi's® παρουσίασε για πρώτη φορά το Levi's® Curve ID, πάνω από ένα εκατομμύριο γυναίκες βρήκαν το ιδανικό jean που εφαρμόζει απόλυτα στο σώμα τους! Η γυναικεία σειρά jean Levi's® Curve ID δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα 6ετούς έρευνας και μελέτης που πραγματοποίησε αποκλειστικά η Levi's® σε 60.000 γυναικείους σωματότυπους ανά την υφήλιο, σε εμπορικά κέντρα, καταστήματα, συναυλίες και αθλητικά events. «Η εταιρεία Levi's® πιστεύει πως κάθε γυναίκα – ασχέτως μεγέθους και σώματος – πρέπει να μπορεί να βρει ένα jean που θα εφαρμόζει απόλυτα στον σωματότυπό της», δήλωσε πρόσφατα ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου brand της Levi's®, Robert Hanson. «Οι γυναίκες μας εκμυστηρεύτηκαν πως έχουν λατρέψει το Levi's® Curve ID αλλά θα ήθελαν να το βρουν σε περισσότερες αποχρώσεις, τύπους και στυλ... Έτσι, από την Άνοιξη του 2011 διευρύναμε την γκάμα του Levi's® Curve ID με μεγαλύτερα νούμερα jean και ακούσαμε τις γυναικείες ανάγκες σχετικά με το ύψος του καβάλου και το τελείωμα του παντελονιού».

Levi's® Curve ID - New Styles

Σήμερα η Levi's® έρχεται να προσθέσει στη συλλογή το Classic style – με λίγο πιο ψηλό καβάλο - το οποίο απευθύνεται στις γυναίκες που αγαπούν το πιο κλασσικό και vintage look.Το Levi's® Curve ID έκανε το ντεμπούτο του σε Modern style, το οποίο αγκάλιαζε τη γυναικεία σιλουέτα χαμηλά στη μέση, για ένα πιο μοντέρνο και σύγχρονο look! Σήμερα η Levi's® έρχεται να προσθέσει στη συλλογή το Classic style – με λίγο πιο ψηλό καβάλο - το οποίο απευθύνεται στις γυναίκες που αγαπούν το πιο κλασσικό και vintage look. Στην ολοκαίνουρια συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011 το Slight, Demi και Bold Levi's® Curve ID είναι διαθέσιμο σε Modern style, σε Skinny, Straight και Boot Cut γραμμή ενώ το Classic style, μόνο σε Straight.


Levi's® Curve ID - New Sizes

Η Levi's® έχει δεσμευτεί να καλύψει κάθε fashion ανάγκη, σε όλες τις γυναίκες του κόσμου! Έτσι, από τη Άνοιξη του 2011, η γκάμα αναφορικά με τα νούμερα του Levi's® Curve ID επεκτείνεται καθώς στο Modern style έρχεται να προστεθεί το νούμερο 32 σε όλα τα fits και το Classic style προσφέρεται ως και το νούμερο 34.

Levi's® Curve ID - New Finishes

Οι νέες αποχρώσεις του Levi's® Curve ID έρχονται για να αποδείξουν πως η ανατρεπτική γυναικεία σειρά jean της Levi's® αποτελεί για ακόμη μια φορά το must have της σεζόν! Από το μαύρο και το σκούρο μπλε μέχρι και το ξεβαμμένο γαλάζιο, τα χαρακτηριστικά μοτίβα αλλά και τα χειροποίητα τελειώματα στα παντελόνια, όπως αυτό με τα ραμμένα κουμπιά στο ύψος του αστραγάλου, το Levi's® Curve ID απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που επιζητά την αυθεντικότητα στο στυλ της!

Levi's Curve ID Fit System

Levi’s® Curve ID - New Sizes Η Levi’s® έχει δεσμευτεί να καλύψει κάθε fashion ανάγκη, σε όλες τις γυναίκες του κόσμου! Έτσι, από τη Άνοιξη του 2011, η γκάμα αναφορικά με τα νούμερα του Levi’s® Curve ID επεκτείνεται καθώς στο Modern style έρχεται να προστεθεί το νούμερο 32 σε όλα τα fits και το Classic style προσφέρεται ως και το νούμερο 34.Σε αντίθεση με άλλα denim brands, ο σχεδιασμός του Levi's® Curve ID βασίστηκε σε μια απίστευτα διορατική και πρωτοποριακή έρευνα που ανατρέπει όλα τα δεδομένα στην ιστορία της Levi's®, αναφορικά με την εφαρμογή των jeans στις γυναίκες. Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια συλλογή jeans με «world-class fits» που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουν οι γυναίκες το αγαπημένο τους jean, μια για πάντα! Για πρώτη φορά, τα jeans έχουν σχεδιαστεί βάσει των πραγματικών γυναικείων σωματότυπων και για ακόμη μια φορά η Levi's® επιβεβαιώνει τον τίτλο της ως πρωτοπόρος και εφευρέτης του denim, παρουσιάζοντας & διαθέτοντας τα, σε αποκλειστικότητα! Τώρα πια, κάθε γυναίκα μπορεί να αποκτήσει αυτό που πάντα ονειρευόταν... το jean με την απόλυτη εφαρμογή!

Ανακαλύψτε το δικό σας Levi's® Curve ID μέσα από τους 3 διαφορετικούς τύπους fit:

Slight Curve: Για τις γυναίκες με «φτωχές» ή καθόλου καμπύλες το Slight Curve σε στενή γραμμή δημιουργεί το πιο sexy, stylish και κομψό look εφόσον αναδεικνύει τέλεια τη μέση και ενισχύει τις καμπύλες του σώματος στα πόδια και στα οπίσθια.

Demi Curve: Απευθύνεται σε γυναίκες που έχουν ομοιόμορφη αναλογία μεταξύ της μέσης και των γοφών, κολακεύει τη μέση και «λειαίνει» τη γυναικεία σιλουέτα. Αποτελεί το «must have» της σεζόν.

Bold Curve: «Φόρος τιμής» στις πραγματικά τολμηρές, γυναικείες καμπύλες. Αναδεικνύει όσο τίποτα τη γυναικεία σιλουέτα, αγκαλιάζοντας ομοιόμορφα τη μέση, εξασφαλίζοντας την απόλυτη εφαρμογή σε κάθε «στιλιστική» περίσταση!

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr