Levi’s® "California Dreaming"H Levi's®, η εταιρεία που δημιούργησε το πρώτο Blue Jean, παρουσιάζει τη νέα συλλογή ρούχων Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011, με γενικό τίτλο California Dreaming! Εμπνευσμένη από τη γενέτειρά της, την Καλιφόρνια, τη χώρα που ο ήλιος, η θάλασσα, η άμμος και τα ατελείωτα νυχτερινά parties συναντούν τον κοινό στόχο & τα χαρακτηριστικά των νέων σήμερα... η Levi's® λανσάρει μια συλλογή για άνδρες και γυναίκες στην οποία αντικατοπτρίζονται η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία για τη ζωή.

Ο Επαναστάτης - η φωνή της επόμενης γενιάς – αυτός που οδηγεί την κοινωνία ένα βήμα μπροστά με την άρνησή του στο να συμβιβάζεται, είναι ο χαρακτήρας από τον οποίο αντλεί την έμπνευσή της η Levi's®, για να δημιουργήσει τα πρώτα ρούχα της ανοιξιάτικης συλλογής. Τα Biker Jackets, τα στενά μαύρα jean, τα καρό πουκάμισα και τα rock n' roll T's είναι τα κυρίαρχα κομμάτια της συλλογής!


Για εκείνον...

Levi’s® "California Dreaming"Για τον άνδρα επαναστάτη, η Levi's® παρουσιάζει το 519 Jean, ένα αρκετά progressive παντελόνι - ιδιαίτερα στενό - του οποίου η «rock n' roll διάθεση» έχει αγαπηθεί αρκετά από διάσημες μουσικές μπάντες, που το έχουν προτιμήσει για τις εμφανίσεις τους.

Συνδυάστε το με ένα Biker Jacket, το απόλυτο must- have item για τον προχωρημένο και μοντέρνο άνδρα που μπορεί να φορεθεί από το πρωί - για πιο απλό ντύσιμο - μέχρι και το βράδυ, στις νυχτερινές αποδράσεις στην πόλη.

Ακόμα, στη συλλογή θα βρείτε τα αυθεντικά καρό πουκάμισα της Levi's®, τα ολοκαίνουρια T-Shirts που φέρουν εντυπωσιακές και έντονες στάμπες ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει το Levi's ® 501 ® jean, το οποίο παραμένει διαχρονικό και cool, πάντα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων - από το πιο απλό σκούρο, μέχρι το πιο ανοιχτόχρωμο - με μοντέρνα σκισίματα και «φθορές»!

 

Για εκείνη

Για την ατίθαση γυναίκα του California Dreaming το Levi's® Curve ID – το γυναικείο jean με την απόλυτη εφαρμογή στον κόσμο – επανέρχεται σε νέες αποχρώσεις αποτελώντας για ακόμη μια φορά το must have της σεζόν!

Levi’s® "California Dreaming"Οι θηλυκές εμφανίσεις της άνοιξης έχουν την υπογραφή της Levi's® με την πρόταση για ολόσωμο, denim strapless φόρεμα - με απόλυτα sexy εφαρμογή - που έρχεται να κλέψει τη θέση του «little black dress» που υπάρχει σε κάθε γυναικεία ντουλάπα!

Το denim γιλέκο αποτελεί το πλέον απαραίτητο και ευκολοφόρετο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας αφού μπορεί άνετα να συνδυαστεί τόσο με κάποιο t-shirt όσο και με πουκάμισο! Τα denim γιλέκα έκαναν την εμφάνισή τους τον προηγούμενο αιώνα, λίγο μετά την εμφάνιση των denim jackets - αρχικά ως μέρος της στολής των ανθρακωρύχων στην Καλιφόρνια - και έπειτα ως trendy fashion item γνωστών ηθοποιών του Hollywood, όπως ο Marlon Brando. Σήμερα η Levi's® επανασχεδιάζει το ανατρεπτικό αυτό ρούχο, λανσάροντάς το σε δύο αποχρώσεις, για ένα αυθεντικό denim look!

Ανακαλύψτε ακόμα, μεσάτα jackets, εντυπωσιακές Tunic και T-Shirts σε «ψαγμένα» σχέδια και χρώματα, denim pensil & mini φούστες αλλά και τα κλασσικά non denim παντελόνια σε αποχρώσεις μπεζ και εκρού. Κόκκινο, άσπρο, μαύρο αλλά και αποχρώσεις του πράσινου με μερικές δόσεις μωβ, είναι τα χρώματα που πρωταγωνιστούν στα πρώτα ρούχα της συλλογής Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011, που σε συνδυασμό με την αυθεντικότητα στο κλασσικό αλλά και ανατρεπτικό στυλ της Levi's®, αποδεικνύουν πως η ποιότητα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα!

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr