Χρήσιμος για μικρούς, αλλά και μεγάλους ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ & ΓΕΩΦΥΣΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ των Εκδόσεων ΟΡΑΜΑ αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για τον μαθητή, τον εκπαιδευτικό και τον γονιό. Τυπωμένος και από τις δύο πλευρές, ο χάρτης Ελλάδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τις δύο του όψεις, καθώς στη μια του όψη απεικονίζει τον πολιτικό χάρτη, ενώ στην άλλη τον γεωφυσικό. Πλούσιος σε πληροφορίες, απεικονίζει όλα τα βουνά, τις λίμνες, τα ποτάμια, τις κοιλάδες, τους κόλπους, τις παραλίες, τους νομούς, τις πόλεις και τα χωριά κ.α.

Χρήσιμος για μικρούς, αλλά και μεγάλους ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ & ΓΕΩΦΥΣΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ των Εκδόσεων ΟΡΑΜΑ αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για τον μαθητή, τον εκπαιδευτικό και τον γονιό.

Τυπωμένος και από τις δύο πλευρές, ο χάρτης Ελλάδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τις δύο του όψεις, καθώς στη μια του όψη απεικονίζει τον πολιτικό χάρτη, ενώ στην άλλη τον γεωφυσικό.

Πλούσιος σε πληροφορίες, απεικονίζει όλα τα βουνά, τις λίμνες, τα ποτάμια, τις κοιλάδες, τους κόλπους, τις παραλίες, τους νομούς, τις πόλεις και τα χωριά κ.α. Κρεμάστε τον στον τοίχο από τα πηχάκια πολυτελείας ή αποθηκεύστε τον εύκολα στην πλαστική του θήκη,που ανοιγοκλείνει με καπάκι. Ο χάρτης διατίθεται σε τρία μεγέθη (50x70cm, 70x100cm, 100x140cm).

Για παραγγελίες επισκεφθείτε το online shop του Travel Bookstore κάνοντας κλικ εδώ

Ιδανικός Ξεναγός ΗπείρουΣτο ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο TravelBookstore, το πρόσφατο απόκτημα της εκδοτικής εταιρείας ΌΡΑΜΑ, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς και άλλα πολλά, για κάθε πιθανό προορισμό της Ελλάδος και του κόσμου. Για να γνωρίσετε όλα τα βιβλία που διαθέτει το Travel Bookstore, κάντε κλικ πάνω στο λογότυπο της εταιρίας

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr