Ο εξειδικευμένος ΧΑΡΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑ, ΜΟΝΑΚΟ, ΣΑΝ ΡΕΜΟ (NICE / NIZZA, MONACO, SAN REMO) της Γερμανικής εταιρίας Kompass ήρθε πλέον και στην Ελλάδα, για να καλύψει τις ανάγκες των απαιτητικών ταξιδιωτών. Παρέχει πλήρη καταγραφή του οδικού δικτύου, από τον πιο μεγάλο αυτοκινητόδρομο μέχρι και το πιο μικρό μονοπάτι, ενδείξεις για ποδηλατοδρόμους, ορειβατικές και πεζοπορικές διαδρομές, σημαντικές τουριστικές πληροφορίες, καταφύγια (ειδική ένδειξη για το αν λειτουργούν όλο τον χρόνο), ski lifts κ.α.

Ο εξειδικευμένος ΧΑΡΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑ, ΜΟΝΑΚΟ, ΣΑΝ ΡΕΜΟ (NICE / NIZZA, MONACO, SAN REMO) της Γερμανικής εταιρίας Kompass ήρθε πλέον και στην Ελλάδα, για να καλύψει τις ανάγκες των απαιτητικών ταξιδιωτών.

Παρέχει πλήρη καταγραφή του οδικού δικτύου, από τον πιο μεγάλο αυτοκινητόδρομο μέχρι και το πιο μικρό μονοπάτι, ενδείξεις για ποδηλατοδρόμους, ορειβατικές και πεζοπορικές διαδρομές, σημαντικές τουριστικές πληροφορίες, καταφύγια (ειδική ένδειξη για το αν λειτουργούν όλο τον χρόνο), ski lifts κ.α.

Ο χάρτης ανήκει στην σειρά εξειδικευμένων χαρτών για δραστηριότητες της Kompass, οι οποίοι στην Ελλάδα διατίθενται αποκλειστικά από τα Travel Bookstore.

Για παραγγελίες επισκεφθείτε το online shop του Travel Bookstore κάνοντας κλικ εδώ



Ιδανικός Ξεναγός ΗπείρουΣτο ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο TravelBookstore, το πρόσφατο απόκτημα της εκδοτικής εταιρείας ΌΡΑΜΑ, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς και άλλα πολλά, για κάθε πιθανό προορισμό της Ελλάδος και του κόσμου. Για να γνωρίσετε όλα τα βιβλία που διαθέτει το Travel Bookstore, κάντε κλικ πάνω στο λογότυπο της εταιρίας

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr