Ο οδηγός περιπατητών THE MOUNTAINS OF GREECE (ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) που κυκλοφορεί από την αγγλική εκδοτική εταιρία Cicerone, περιλαμβάνει περιπατητικές διαδρομές για την οροσειρά της Πίνδου, αλλά και τα βουνά της Αθήνας, της Πελοποννήσου και της ανατολικής ακτής (Όλυμπος, Πήλιο, Άγιο Όρος).

Το μεγαλύτερο κομμάτι της Ελλάδας καλύπτεται από όμορφα, άγρια, ανεξερεύνητα, απομακρυσμένα, ωστόσο ευπρόσιτα βουνά. Τα αλπικά λιβάδια αμβλύνουν την τραχύτητα των βράχων, τα δάση γεμίζουν τα φαράγγια και τα ποτάμια αφθονούν. Και ότι έχει απομείνει από τον ποιμενικό τρόπο ζωής του παρελθόντος, παρουσιάζει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον. Η περιήγηση στα βουνά της Ελλάδας είναι μια απαιτητική, ωστόσο όχι τεχνικά δύσκολη δραστηριότητα και επιπλέον αποτελεί μια πολιτισμικά συναρπαστική εμπειρία. Αν και απομακρυσμένα, τα βουνά της Ελλάδας ενδείκνυται για περιήγηση από έμπειρους περιπατητές που βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση.

Ο οδηγός περιπατητών THE MOUNTAINS OF GREECE (ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) που κυκλοφορεί από την αγγλική εκδοτική εταιρία Cicerone, περιλαμβάνει περιπατητικές διαδρομές για την οροσειρά της Πίνδου, αλλά και τα βουνά της Αθήνας, της Πελοποννήσου και της ανατολικής ακτής (Όλυμπος, Πήλιο, Άγιο Όρος). Οι προτεινόμενες διαδρομές ενδείκνυνται τόσο για ημερήσιες, όσο και για πολυήμερες εκδρομές.

Για τη διευκόλυνση του αναγνώστη – περιπατητή οι συγγραφείς στις πρώτες σελίδες του οδηγού έχουν συμπεριλάβει πρακτικές πληροφορίες για τη διαμονή, τον καιρό, την ασφάλεια, τους χάρτες, τη χρήση του βιβλίου, καθώς και την ιστορία, την παράδοση, τη φύση και την άγρια ζωή.

Ο οδηγός ανήκει στην σειρά εξειδικευμένων οδηγών δραστηριοτήτων της Cicerone που κυκλοφορούν στα Αγγλικά και διατίθενται από τα Travel Bookstore.

 

 

Για παραγγελίες επισκεφθείτε το online shop του Travel Bookstore κάνοντας κλικ εδώ

Ιδανικός Ξεναγός ΗπείρουΣτο ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο TravelBookstore, το πρόσφατο απόκτημα της εκδοτικής εταιρείας ΌΡΑΜΑ, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς και άλλα πολλά, για κάθε πιθανό προορισμό της Ελλάδος και του κόσμου. Για να γνωρίσετε όλα τα βιβλία που διαθέτει το Travel Bookstore, κάντε κλικ πάνω στο λογότυπο της εταιρίας.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr