Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις ΟΡΑΜΑ η νέα σειρά χαρτών για την Κύπρο με την ονομασία ‘CYPRUS on the road’, η οποία περιλαμβάνει 17 διαφορετικούς τίτλους.

Η νέα σειρά CYPRUS on the Road περιλαμβάνει οδικούς, τουριστικούς και περιπατητικούς χάρτες και οδηγούς για ολόκληρη την επικράτεια της Κύπρου, χωριστό χάρτη κάθε επαρχίας, χάρτες για όλες τις πόλεις, καθώς και μίνι χάρτες με πληροφορίες τουριστικού ενδιαφέροντος.

Όλοι οι χάρτες της σειράς είναι αναλυτικοί, πρόσφατα ενημερωμένοι, διαθέτουν πληροφορίες χρήσιμες σε κάθε ταξιδιώτη, αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Η σειρά περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες:

- ΑΤΛΑΣ ΚΥΠΡΟΥ Spiral

- ΚΥΠΡΟΣ Μπλε αναδιπλούμενος

- ΚΥΠΡΟΣ Κίτρινος αναδιπλούμενος

- ΚΥΠΡΟΣ Orange Blue αναδιπλούμενος

- ΚΥΠΡΟΣ Greek Ways

- Χάρτες ΠΟΛΕΩΝ (Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσός, Πάφος)

- Χάρτες ΕΠΑΡΧΙΑ & ΠΟΛΗ (Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσός, Πάφος, Αγία Νάπα)

- Χάρτες ΚΥΠΡΟΥ Tour in (Map & Guide mini)

- Χάρτης ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ

* Για παραγγελίες απευθυνθείτε στο τμήμα πωλήσεων (22940 79816, 32670)

 

Για παραγγελίες επισκεφθείτε το online shop του Travel Bookstore κάνοντας κλικ εδώ


Ιδανικός Ξεναγός ΗπείρουΣτο ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο TravelBookstore, το πρόσφατο απόκτημα της εκδοτικής εταιρείας ΌΡΑΜΑ, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς και άλλα πολλά, για κάθε πιθανό προορισμό της Ελλάδος και του κόσμου. Για να γνωρίσετε όλα τα βιβλία που διαθέτει το Travel Bookstore, κάντε κλικ πάνω στο λογότυπο της εταιρίας

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr