Εξερευνήστε το νησί με οδηγό τον εξειδικευμένο περιπατητικό χάρτη Νάξου STEP by STEP σε κλίμακα 1:35.000, που περιλαμβάνει πληροφορίες για παραλίες, επίσημες περιπατητικές διαδρομές, διάφορα ευρετήρια κ.α.

Πλούσια φύση με πολλές εναλλαγές, κάτασπρα και γραφικά χωριά, βυζαντινές εκκλησίες και παλιά μοναστήρια, βενετσιάνικοι πύργοι και αρχαία μνημεία, απέραντες χρυσαφένιες παραλίες, μαγευτικοί κολπίσκοι, γραφικά λιμανάκια, ενδιαφέροντα μονοπάτια και πολλά άλλα σκιαγραφούν το χαρακτήρα της Νάξου, ενός από τα πιο σημαντικά κέντρα του κυκλαδικού πολιτισμού.

Εξερευνήστε το νησί με οδηγό τον εξειδικευμένο περιπατητικό χάρτη Νάξου STEP by STEP σε κλίμακα 1:35.000, που περιλαμβάνει πληροφορίες για παραλίες, επίσημες περιπατητικές διαδρομές, διάφορα ευρετήρια κ.α.

O STEP by STEP Νάξος ανήκει στη νέα σειρά χαρτών STEP by STEP που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις Εκδόσεις ΟΡΑΜΑ και περιλαμβάνει συνολικά 10 εξειδικευμένους περιπατητικούς χάρτες, κατάλληλους για δραστηριότητες και εξορμήσεις όπως ορειβασία, trekking, πεζοπορία, διαδρομές με 4x4 ή Eduro κ.α.

Οι χάρτες STEP by STEP ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους, αλλά και γιατί έχουν τυπωθεί σε αδιάβροχο, ανακυκλώσιμο χαρτί Polyart μεγάλης ανθεκτικότητας.

 

Για παραγγελίες επισκεφθείτε το online shop του Travel Bookstore κάνοντας κλικ εδώ


Ιδανικός Ξεναγός ΗπείρουΣτο ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο TravelBookstore, το πρόσφατο απόκτημα της εκδοτικής εταιρείας ΌΡΑΜΑ, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς και άλλα πολλά, για κάθε πιθανό προορισμό της Ελλάδος και του κόσμου. Για να γνωρίσετε όλα τα βιβλία που διαθέτει το Travel Bookstore, κάντε κλικ πάνω στο λογότυπο της εταιρίας

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr