Άγιο Όρος & Μετέωρα, από την Orama Editions, στο TravelBookstoreΆγιο Όρος & Μετέωρα, από την Orama Editions, στο TravelBookstore

Οι Εκδόσεις ΌΡΑΜΑ ενόψει του Πάσχα, της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης, προτείνουν περιηγήσεις σε δυο από τις σπουδαιότερες ορθόδοξες μοναστικές κοινότητες: τα Μετέωρα καιτο Άγιον Όρος. 

Ανακαλύψτε υπέροχες διαδρομές και εξερευνήστε πανέμορφα περιπατητικά μονοπάτια με οδηγό τους χάρτες για τα Μετέωρα και το Άγιον Όρος. Πρόκειται για οδικούς και περιπατητικούς χάρτες και οδηγούς, συμβατούς με GPS. Οι χάρτες ‘Μετέωρα’ και ‘Άγιον Όρος’ ανήκουν στη σειρά χαρτών Βουνών & Ειδικών Περιοχών των Εκδόσεων ΌΡΑΜΑ που είναι αφιερωμένη σε όλους εκείνους που εξερευνούν την πολυπρόσωπη Ελλάδα.

Για παραγγελίες επισκεφθείτε το online shop του Travel Bookstore κάνοντας κλικ εδώ


Ιδανικός Ξεναγός ΗπείρουΣτο ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο TravelBookstore, το πρόσφατο απόκτημα της εκδοτικής εταιρείας ΌΡΑΜΑ, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς και άλλα πολλά, για κάθε πιθανό προορισμό της Ελλάδος και του κόσμου. Για να γνωρίσετε όλα τα βιβλία που διαθέτει το Travel Bookstore, κάντε κλικ πάνω στο λογότυπο της εταιρίας.

 


 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr