Με έμφαση στα αγνά και φρέσκα υλικά, το εστιατόριο Tudor Hall επανέρχεται με μια νέα γαστρονομική πρόταση. Ετοίμασε ένα πρωτότυπο μενού με τίτλο «Tudor goes raw» και πιάτα χωρίς θερμική επεξεργασία, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να γευτούμε όστρακα, ψάρια και κρέατα στην αυθεντική τους μορφή. Πρόκειται για συνταγές εκτελεσμένες με τα πιο φρέσκα υλικά που η γεύση τους σίγουρα θα σας εκπλήξει.
Το εστιατόριο στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου King George σας προσκαλεί να γευτείτε δροσιστικά και ελαφριά πιάτα, όπως στρείδια στο πάγο με λεμόνι ή αιγαιοπελαγίτικο λαυράκι καρπάτσιο με ντομάτα, μαντζουράνα και ελιές. Για τους γαστρονόμους, ο Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου συμπεριλαμβάνει στο μενού ‘beef’ καρπάτσιο με βινεγκρέτ τρούφας, αλλά και ‘steak’ ταρτάρ με πατάτες τηγανητές. Ο επίλογος του μενού, φυσικά ταιριάζει απόλυτα με την διατροφική του φιλοσοφία, κλείνοντας το γεύμα/ δείπνο με μία λεπτή γεύση, όπως το καρπάτσιο ανανά με κρέμα λευκής σοκολάτας, μοσχολέμονο και σορμπέ μάνγκο με δυόσμο, αλλά και μαριναρισμένες φράουλες σε σιρόπι βανίλιας με ξύδι ‘xeres’, στρόιζελ αμυγδάλου και σορμπέ γιαούρτι.
ALMOST RAW SET MENU
• Στρείδια στον πάγο με λεμόνι / 2 τεμάχια ή ελαφρά ψημένα με αρωματικά βότανα και λεμόνι • Χταπόδι καρπάτσιο με αγγινάρες και πούδρα από αυγοτάραχο • Αιγαιοπελαγίτικο λαυράκι καρπάτσιο με ντομάτα, μαντζουράνα και ελιές • Ταρτάρ σολομού με γλυκόξινο ρέλις από καρότο και τσίλι
ή εναλλακτικά...
• ‘Steak’ ταρτάρ με πατάτες τηγανητές • Καρπάτσιο ανανά με κρέμα λευκής σοκολάτας, μοσχολέμονο και σορμπέ μάνγκο με δυόσμο • Prosecco Nino Franco Superiore Brut, DOCG ή Veuve Clicquot Ponsardin Brut, NV (Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier)