To μεγαλύτερο και πλέον καινοτόμο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, το Oasis of the Seas, θα πλεύσει για μια σύντομη περίοδο το 2014 στην Ευρώπη. Οι επισκέπτες στο Oasis of the Seas θα έχουν αρκετό χρόνο για να απολαύσουν όλα αυτά που προσφέρονται πάνω στο κρουαζιερόπλοιο με την ευκαιρία του διάπλου του Ατλαντικού.Οι πωλήσεις για την σύντομη περίοδο κρουαζιέρας του Oasis of the Seas το 2014 στις θάλασσες της Ευρώπης θα αρχίσουν στις 11 Απριλίου 2013.

Οι επισκέπτες θα διαπλεύσουν τον Ατλαντικό ωκεανό και τη Δυτική Μεσόγειο και θα απολαύσουν τις αποκλειστικές παροχές της κατηγορίας Oasis στις επτά θεματικές γειτονιές του, όπως το μήκους 82 ποδιών zip line, ένα χειροποίητο καρουσέλ, το Rising Tide Βar το οποίο κινείται πάνω κάτω μεταξύ 3 καταστρωμάτων, μιούζικαλ επιπέδου Broadway, το Aquatheater που προσφέρει κάθε βράδυ μαγευτικές παραστάσεις με ακροβατικά και καταδύσεις από μεγάλο ύψος, και το Central Park με πάνω από 12.000 δένδρα και τροπικά φυτά.
Οι επισκέπτες θα διαπλεύσουν τον Ατλαντικό ωκεανό και τη Δυτική Μεσόγειο και θα απολαύσουν τις αποκλειστικές παροχές της κατηγορίας Oasis στις επτά θεματικές γειτονιές του, όπως το μήκους 82 ποδιών zip line, ένα χειροποίητο καρουσέλ, το Rising Tide Βar το οποίο κινείται πάνω κάτω μεταξύ 3 καταστρωμάτων, μιούζικαλ επιπέδου Broadway, το Aquatheater που προσφέρει κάθε βράδυ μαγευτικές παραστάσεις με ακροβατικά και καταδύσεις από μεγάλο ύψος, και το Central Park με πάνω από 12.000 δένδρα και τροπικά φυτά. Το Oasis of the Seas προσφέρει επίσης αποκλειστικές παροχές που μπορούν να βρεθούν μόνο στην Royal Caribbean, όπως προσομοιωτές surf  δύο FlowRider, υδρομασάζ, παγοδρόμιο, η ζώνη H20 aquapark για παιδιά, και το Royal Promenade, μια εσωτερική λεωφόρο που εκτείνεται σχεδόν σε όλο το μήκος του πλοίου και πλαισιώνεται μεταξύ άλλων από σαλόνια εστιατόρια, μπουτίκ.Το Oasis of the Seas προσφέρει επίσης αποκλειστικές παροχές που μπορούν να βρεθούν μόνο στην Royal Caribbean, όπως προσομοιωτές surf δύο FlowRider, υδρομασάζ, παγοδρόμιο, η ζώνη H20 aquapark για παιδιά και το Royal Promenade, μια εσωτερική λεωφόρο που εκτείνεται σχεδόν σε όλο το μήκος του πλοίου και πλαισιώνεται μεταξύ άλλων από σαλόνια εστιατόρια, μπουτίκ.

Το βραβευμένο πρόγραμμα της Royal Caribbean για την οικογένεια θα βοηθήσει επίσης να διασφαλιστεί ότι οι επισκέπτες κάθε γενιάς μπορούν να μοιραστούν αξέχαστες οικογενειακές διακοπές στην Ευρώπη με το κρουαζιερόπλοιο Oasis of the Seas. Το πρόγραμμα για παιδιά Αdventure Ocean προσφέρει συνεχείς εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές συνεδρίες για τρεις ηλικιακές ομάδες από τριών έως 11-ετών, με επικεφαλείς διαπιστευμένους συμβούλους κολεγιακού επιπέδου από τις 9:00 - 2:00 π.μ. Δύο προγράμματα για εφήβους ηλικίας 12 έως 17 ετών τους προσφέρουν την δυνατότητα να προγραμματίσουν με ευελιξία στη διαμόρφωση της ημέρα τους με συνομηλίκους τους, καθώς και να παρακολούθησουν συνεδρίες μόνο εφήβων για το FlowRider, το Rock Wall και τα αθλητικά γήπεδα. Επιπλέον, στο Oasis of the Seas έκαναν το ντεμπούτο τους, τα μωρά και παιδιά προσχολικής ηλικίας της Royal που σύντομα θα είναι γεγονός για όλο τον στόλο – που θα μπορεί να ικανοποιήσει τους νεώτερους επισκέπτες της Royal Caribbean, ηλικίας από 6 έως 36 μηνών.

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την εμπειρία διακοπών σε ένα κρουζιερόπλοιο κατηγορίας Oasis, μια απόδειξη της καινοτομίας της Royal Caribbean για περισσότερα από 40 χρόνια"Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την εμπειρία διακοπών σε ένα κρουζιερόπλοιο κατηγορίας Oasis, μια απόδειξη της καινοτομίας της Royal Caribbean για περισσότερα από 40 χρόνια», δήλωσε η Lisa Bauer, εκτελεστική αντιπρόεδρος της Global Sales and Marketing της Royal Caribbean International. "Τώρα οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν τους πολιτισμούς και την ιστορία της Ευρώπης με το μεγαλύτερο και πιο πρωτοποριακό κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, μια εμπειρία που μπορεί να μόνο η Royal Caribbean να προσφέρει. Και για όσους ήθελαν πάντα περισσότερο χρόνο για να απολαύσουν το Oasis of the Seas, οι δύο υπερατλαντικές κρουαζιέρες μας θα προσφέρουν περισσότερο από αρκετό χρόνο για να το κάνουν , και θα προσφέρουν επίσης και κάποιες εκπλήξεις στην πορεία."
Οι δύο κρουαζιέρες που θα πραγματοποιήσουν τον διάπλου του Ατλαντικού, θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να βιώσουν όλες τις καινοτόμες ανέσεις του Oasis of the Seas, μοναδική ψυχαγωγία και απίθανες γευστικές εμπειρίες. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν επίσης αποκλειστική προεπισκόπηση της εμπειρίας του κρουαζιερόπλοιου Quantum of the Seas και θα συμμετέχουν σε ειδικά προγράμματα που θα ενισχύουν την εμπειρία των διακοπών σε ένα κρουαζιερόπλοιο κατηγορίας Oasis.
Μια κρουαζιέρα 12-νυχτών προς ανατολάς από το Port Everglades του Fort Lauderdale της Φλόριντα, στη Βαρκελώνη αναχωρεί 1 Σεπτεμβρίου 2014 και με μια κρουαζιέρα 13-νυχτών προς δυσμάς το Oasis of the Seas θα επιστρέψει στο Port Everglades από το Ρότερνταμ στις 14 Οκτωβρίου. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να ξεκινήσουν την κρουαζιέρα προς δυσμάς από το Southampton στις 15 Οκτωβρίου.

Το βραβευμένο πρόγραμμα της Royal Caribbean για την οικογένεια, θα βοηθήσει επίσης να διασφαλιστεί ότι οι επισκέπτες κάθε γενιάς μπορούν να μοιραστούν αξέχαστες οικογενειακές διακοπές στην Ευρώπη με το κρουαζιερόπλοιο Oasis of the Seas. Το πρόγραμμα για παιδιά Αdventure Ocean προσφέρει συνεχείς εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές συνεδρίες για τρεις ηλικιακές ομάδες από τριών έως 11-ετών, με επικεφαλείς διαπιστευμένους συμβούλους κολεγιακού επιπέδου από τις 9:00 - 2:00 π.μ. Δύο προγράμματα για εφήβους ηλικίας 12 έως 17 ετών τους προσφέρουν την δυνατότητα να προγραμματίσουν με ευελιξία στη διαμόρφωση της ημέρα τους με συνομηλίκους τους,  καθώς και να παρακολούθησουν συνεδρίες μόνο εφήβων για το FlowRider, το Rock Wall και τα αθλητικά γήπεδα. Επιπλέον, στο Oasis of the Seas έκαναν το ντεμπούτο τους, τα μωρά και παιδιά προσχολικής ηλικίας της Royal που σύντομα θα είναι γεγονός για όλο τον στόλο – που θα μπορεί να ικανοποιήσει τους νεώτερους επισκέπτες της Royal Caribbean, ηλικίας από έξι έως 36 μηνών.Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν το παγκοσμίου φήμης κρουαζιεροπλοίο σε μια επιλογή από τρία δρομολόγια στην Ευρώπη, πέντε-νύχτα, μετ 'επιστροφής στη Δυτική Μεσόγειο και επτά-νύχτα δρομολόγια, που αναχωρούν από την Βαρκελώνη. Στο επτάνυχτο δρομολόγιο, η κρουαζιέρα καταλήγει στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, όπου το Oasis of the Seas θα τεθεί σε drydock στο ναυπηγείο Keppel Verolme για συντήρηση ρουτίνας. Επιπλέον, μια δύνυχτη κρουαζιέρα στις Μπαχάμες θα πλεύσει στις 30 Αυγούστου και μια πεντάνυχτη κρουαζιέρα στη Δυτική Καραϊβική θα πλεύσει στις 27 Οκτωβρίου, με επιστροφή στο Port Everglades.
Για μια εκτενή συλλογή σύντομων webisodes που παρουσιάζουν λεπτομερώς την ποικιλία των εμπειριών πλοίο Oasis of the Seas, παρακαλώ επισκεφθείτε http://tinyurl.com/bw585wa

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr