Πορτοκαλί έχουν το χρώμα των διακοπών σας φέτος το καλοκαίρι, αν επιλέξετε να αποφασίσετε νωρίς - έως 30 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης - μια πολυτελή κρουαζιέρα με το υπερπολυτελές Costa Magica. Φυσικά, όπως όλα τα ωραία τελειώνουν γρήγορα, έτσι και οι προσφορές "Orange" διαρκούν λίγο και ισχύουν για λίγες καμπίνες ανά κατηγορία. Αν σκεφτείτε, όμως ότι κερδίζετε περίπου 200 ευρώ το άτομο, τότε καλό θα είναι να προγραμματίσετε από νωρίς μια απολαυστική κρουζιέρα στην Αδριατική και το Αιγαίο.


Το «Costa Magica» με εβδομαδιαίες αναχωρήσεις κάθε Πέμπτη από τις 4 Απριλίου έως και 7 Νοεμβρίου με αφετηρία τον Πειραιά θα προσφέρει 7ήμερες κρουαζιέρες προς την Αδριατική, το Ιόνιο και το Αιγαίο και μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα, Ιταλία και Κροατία. Ενημερωθείτε για τις τιμές, το δρομολόγιο και τα περιλαμβανόμενα.

Το πρόγραμμα

costa-magica-program

costa-magica-pricesΠεριλαμβάνονται: Η διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας, πλήρης διατροφή καθημερινά (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό & 24ωρο μπουφέ), το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, ασφάλιση αστικής & επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται

• Λιμενικά έξοδα: 120 € το άτομο • Χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου • η κατανάλωση ποτών/αναψυκτικών • προαιρετικές εκδρομές • οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής & αναζωογόνησης • οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

• Επιβάρυνση μονόκλινου: 75% στις τιμές του τιμοκαταλόγου

• 3ος /4ος ενήλικας όταν μοιράζεται την καμπίνα με δύο ενήλικες: 50% έκπτωση στις τιμές του τιμοκαταλόγου

• Παιδιά Δωρεάν: Παιδιά κάτω των 18 ετών όταν μοιράζονται την καμπίνα με δυο ενήλικες πληρώνουν τα λιμενικά έξοδα 120 €

Χρέωση παροχής υπηρεσιών

Ενήλικες: 49 € • Παιδιά & νέοι 14-18 ετών: 24,50 € • Παιδιά έως 14 ετών: ΔΩΡΕΑΝ. Τα ανωτέρω ποσά είναι κατ' άτομο και είναι αναπόσπαστο τμήμα της τιμής της κρουαζιέρας, χρεώνονται αυτόματα στο λογαριασμό της καμπίνας και καταβάλλονται στο πλοίο.

Προσέξτε

• Απαραίτητο διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες

• Οι τιμές Orange ισχύουν για περιορισμένο αριθμό καμπινών ανά κατηγορία και για κρατήσεις έως 30 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης. H εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει τις τιμές Orange οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Πληροφορίες/ Κρατήσεις

Το ενημερωτικό portal TravelPassion.gr δεν είναι ταξιδιωτικός οργανισμός, απλά δημοσιεύει ενδιαφέρουσες ταξιδιωτικές προτάσεις. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για να προβείτε σε κράτηση, στείλτε μας μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη "Κρουαζιέρα Αδριατική & Αιγαίο όλο το καλοκαίρι από Πειραιά" και θα σας φέρουμε σε επαφή με τους διοργανωτές.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr