Όπως η θάλασσα ενώνεται και ενώνει κουλτούρες, πολιτισμούς, ιδέες και ανθρώπους γύρω από το τραπέζι, έτσι και το Rakkan Bar Restaurant – ο μοναδικός προορισμός για τους λάτρεις της Ιαπωνικής fusion κουζίνας στην Αθήνα – ενώνει τις «δυνάμεις» του με το βραβευμένο εστιατόριο VAROULKO Seaside και σας προσκαλούν να απολαύσετε μια ecstaSEA γεύσης, μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο menu* 7 πιάτων, το οποίο προσφέρεται παράλληλα και στα 2 εστιατόρια με 58,00€/ άτομο, μόνο κάθε Πέμπτη βράδυ, από τις 07 έως τις 28 Μαΐου. Οι βραβευμένοι chef Naruse Fumiaki (Rakkan Bar Restaurant) και Λευτέρης Λαζάρου (VAROULKO Seaside) "παντρεύουν" τη δημιουργικότητα με την παράδοση και υπογράφουν ένα fixed menu το οποίο βασίζεται σε αγαπημένες «θαλασσινές» συνταγές από την Ασία, την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα και μας προσφέρουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε και να απολαύσουμε μερικά από τα μοναδικά signature dishes των δύο ξεχωριστών Chef.

H ecstaSEA γεύσης περιλαμβάνει 7 γεύσεις που αφορούν σε 3 πιάτα κι επιδόρπιο από τα δύο εστιατόρια. Το menu ecstaSEA γεύσης θα βρίσκεται διαθέσιμο και στα δύο εστιατόρια για τις τέσσερις Πέμπτες του Μαΐου: Πέμπτη 07 • 14 • 21 Μαΐου και 28 Μαΐου

Πρώτο πιάτο RAKKAN Fresh Seafood Salad Ανάμικτη πράσινη σαλάτα με φύκια, καλαμάρι, σολομό και λαυράκι (RAKKAN) • Carpaccio λαβράκι μαριναρισμένο σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (VAROULKO SEASIDE).

Δεύτερο πιάτο King Crab Tartar - Βασιλικό καβούρι με tobiko, truffle yuzu sauce και avocado, mango και κανταΐφι (RAKKAN) • Ψητή σουπιά με λάδι κύμινου (VAROULKO SEASIDE)

Κυρίως Χιλιανό λαβράκι με πουρέ πατάτας και σάλτσα σαμπάνιας με μίσο (RAKKAN) • Χριστόψαρο με τσορίθο & ταμπουλέ κουνουπίδι (VAROULKO SEASIDE)

Επιδόρπιο Namelaka: Τραγανή γκοφρέτα πραλίνας σε crème σοκολάτας γάλακτος με ζελέ από passion fruit και πέρλες σοκολάτα (RAKKAN) ή Κύβος λεμονιού με sorbet lychee και ζαχαρωμένα τριαντάφυλλα (VAROULKO SEASIDE)

Rakkan Bar Restaurant

Σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον με βασική θεματική τον Ιαπωνικό μινιμαλισμό όπως αυτός εκφράζεται μέσα από τους 9.900 κύβους που στολίζουν την οροφή του χώρου, το Rakkan Bar Restaurant επαναπροσδιορίζει την απόλαυση και υποδέχεται τους λάτρεις της fusion Ιαπωνικής κουζίνας. Ένας διεθνής προορισμός για να απολαύσετε γεύματα, ελαφριά πιάτα αλλά και τα signature dishes του RAKKAN με την υπογραφή του βραβευμένου chef Naruse Fumiaki συνοδευμένα από εκλεπτυσμένους ήχους, πρωτότυπα cocktails & premium spirits.

"Rakkan στα Ιαπωνικά σημαίνει «αισιοδοξία» και εμείς φιλοδοξούμε οι επισκέπτες μας να αισθάνονται ... πιο αισιόδοξοι από ποτέ!"

Κηφισίας 238-240 Κηφισιά, 14562 Athens, Greece • Τηλέφωνο: 21 0808 7941, Web: www.rakkanrestaurant.gr

VAROULKO Seaside

Το Βαρούλκο έριξε άγκυρα στο Μικρολίμανο και σερβίρει τη μαγειρευτή θαλασσινή κουζίνα του Λευτέρη Λαζάρου, αποτυπώνοντας την αγάπη του για το ψάρι και τα θαλασσινά. Το Βαρούλκο Seaside λειτουργεί όλο το χρόνο, μεσημέρι και βράδυ σε έναν κομψό χώρο δίπλα στη θάλασσα φέρνοντας μια νέα πρόταση για δύο διαφορετικά μενού. Για το μεσημέρι ο Λευτέρης Λαζάρου προτείνει πιάτα πιο απλά και μεζέδες, όπως ταραμοσαλάτα, κριθαράκι με γαρίδες και λημνιό κρασί, ντακάκια θαλασσινών, ψητή σουπιά με αρωματισμένο ελαιόλαδο, τα οποία συνοδεύει ιδανικά η λίστα ούζων, ελληνικών αποσταγμάτων και η λίστα κρασιών που περιλαμβάνει πολλές ελληνικές ετικέτες σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε το δείπνο σας πάνω στο ξύλινο ντεκ, δοκιμάζοντας ευφάνταστες, δημιουργικές γεύσεις με υψηλή μαγειρική τεχνική, γεμάτες πηγαία νοστιμιά. Τα εξαιρετικά επιδόρπια επιμελείται ο Δημήτρης Χρονόπουλος.

Ακτή Κουμουνδούρου52 • Μικρολίμανο, Πειραιάς, www.varoulko.gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr