Περισσότερη Μεσόγειο θα προσφέρει η Germanwings από την επόμενη χρονιά! Από τις 7 Μαρτίου 2015 και για όλο το καλοκαίρι θα πραγματοποιούνται πτήσεις από Κολονία/Βόννη προς το αεροδρόμιο της Λάρνακας.
Οι πτήσεις της Germanwings προς την Κύπρο θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο, με Airbus A319, με αναχώρηση από την Κολονία στις 12:35 και αναχώρηση από τη Λάρνακα στις 17:10.
Η Λάρνακα είναι το κυριότερο λιμάνι της Κύπρου, στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού, και έχει περίπου 800.000 κατοίκους. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας είναι το κύριο αεροδρόμιο της Κύπρου. Τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης είναι το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Μουσείο Πιερίδη, το τουρκικό κάστρο και η εκκλησία του Αγίου Λαζάρου. Η Λάρνακα είναι επίσης γνωστή για την παραλία Φοινικούδες.
Οι πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες προς κράτηση στο www.germanwings.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr