Αγαπάμε τα ταξίδια. Αγαπάμε τα ξενοδοχεία. Και θέλουμε οι χρήστες μας να μοιραστούν αυτό το πάθος μαζί μας. Ως εκ τούτου, αποστολή μας είναι να βρούμε το ιδανικό ξενοδοχείο για εσάς και να σας καθοδηγήσουμε να οργανώσετε την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία βάσει των χρημάτων που επιθυμείτε να διαθέσετε. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η trivago έχει αναδειχθεί στη μεγαλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών και πληροφοριών στον κόσμο και σε μια από τις πιο επιτυχημένες ευρωπαϊκές εταιρείες διαδικτύου της τρέχουσας δεκαετίας. Ιδρύθηκε το 2005 στο Düsseldorf, της Γερμανίας και αυτή τη στιγμή λειτουργεί σε 33 διαφορετικές χώρες και εξυπηρετεί περισσότερους από 20 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα. Αναζητήστε το ιδανικό ξενοδοχείο για τις διακοπές σας, μέσα από την πρώτη και ανεξάρτητη πηγή πληροφοριών του ταξιδιώτη, για την εύρεση του ιδανικού ξενοδοχείου στις χαμηλότερες τιμές.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr