Συνεργαζόμαστε με τον "Top Sales Associate for individual passenger and vehicle ticket sales on the company’s international Lines", όπως αναγνωρίζεται το http://ferries-booking.com/ 

Βρείτε εδώ όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν τα δρομολόγια προς Ιταλία/Ελλάδα καθώς και τις εταιρείες που ταξιδεύουν από και προς την Ισπανία, το Μαρόκο, την Τυνησία, τη Μάλτα και τα ιταλικά νησιά της Σαρδηνίας και της Σικελίας.

 

Επωφεληθείτε από τις εποχιακές προσφορές, τις εκπτώσεις που ισχύουν όλο το χρόνο για οικογένειες, φοιτητές, μέλη αυτοκινητιστικών λεσχών καθώς και όλους τους λάτρεις του Camping on board που ταξιδεύουν με τροχόσπιτο. Μπορούμε να σας βρούμε την καλύτερη τιμή!

 

Βρείτε επίσης τις πιο δημοφιλείς ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν τα δρομολόγια προς Ιταλία-Ελλάδα όπως η Minoan Lines, η Anek Lines και η Superfast Ferries, όταν ταξιδεύετε μεταξύ Αγκώνας, Βενετίας, Μπάρι και Μπρίντιζι προς την Κέρκυρα, την Πάτρα και την Ηγουμενίτσα. Όταν επισκέπτεστε τα Ελληνικά νησιά όπως την Κρήτη, τη Ρόδο, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη από το λιμάνι του Πειραιά ή μέσω άλλου νησιού, το σύστημά μας θα ελέγξει τα δρομολόγια και θα συγκρίνει τις τιμές όλων των εταιρειών, όπως της Blue Star Ferries, της Minoan Lines και της Anek Lines. Για προορισμούς όπως την Ισπανία, το Μαρόκο, την Τυνησία καθώς και τη Σαρδηνία, τη Μάλτα και τη Σικελία, η Grimaldi Lines είναι η ιδανική επιλογή.

Εάν αυτό είναι το πρώτο ταξίδι σας με πλοίο σε προορισμούς της Μεσογείου, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και μάθετε ποια εταιρεία θα σας πάει στον προορισμό σας και ποιες από αυτές προσφέρουν την καλύτερη τιμή!

 

https://affiliate.linkwi.se/gr/aff_program_overview.html?id=11244

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr