Η Singapore ξεκινά εποχικές πτήσεις από/ προς την ΑθήναΑπό τα καλύτερα νέα της εβδομάδας... Επανέρχεται το απευθείας δρομολόγιο Αθήνα- Σιγκαπούρη από το ερχόμενο καλοκαίρι. Η Singapore Airlines θα επιστρέψει στην ελληνική πρωτεύουσα σε προσωρινή βάση, τους μήνες Ιούνιο έως Οκτώβριο του 2014, προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με Boeing 777-200ERs δυο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, από τις 9 Ιουνίου 2014 έως και τις 9 Οκτωβρίου 2014.

Οι πτήσεις από Σιγκαπούρη προς Αθήνα με, αριθμό πτήσης SQ382 θα αναχωρούν από τη Σιγκαπούρη στις 0205 με ώρα άφιξης στην Αθήνα στις 0830. Οι πτήσεις από Αθήνα προς Σιγκαπούρη με αριθμό πτήσηςQ381, θα αναχωρούν από Αθήνα στις 1300 με ώρα άφιξης στη Σιγκαπούρη στις 0455 την επομένη μέρα.

Τον Οκτώβριο του 2012 και μετά από μια μακρά περίοδο δυσμενών συνθηκών, η Singapore Airlines προχώρησε στη δύσκολη απόφαση της αναστολής των πτήσεών της, οι οποίες πραγματοποιούνταν καθ όλη τη διάρκεια του έτους από και προς την Αθήνα.

Αντιπροσώπευση Singapore Airlines στην Αθήνα

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr