Η Singapore Airlines αυξάνει τις πτήσεις προς Σιγκαπούρη!Από 31 Οκτωβρίου 2011 η Singapore Airlines αύξησε τα δρομολόγια Αθήνα-Σιγκαπούρη. Οι πτήσεις από το Ελευθέριος Βενιζέλος προς το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης θα πραγματοποιούνται πλέον τρεις φορές την εβδομάδα καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, κάθε Δευτέρα, Παρασκευή και Κυριακή με μία στάση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, προσφέροντας στο ταξιδιωτικό κοινό τη δυνατότητα είτε να ταξιδέψει στην Πόλη με την Singapore Airlines είτε στην Σιγκαπούρη και το λοιπό δίκτυο της εταιρείας.

Για να προσφέρει περισσότερες επιλογές στην ταξιδιωτική αγορά, η Singapore Airlines προχώρησε σε συνεργασία με την Aegean Airlines και την Olympic Air προκειμένου να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες τους προς την Κωνσταντινούπολη και από εκεί να πραγματοποιήσει σύνδεση με τις απευθείας πτήσεις της προς τη Σιγκαπούρη για τρεις επιπλέον ημέρες της εβδομάδας, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο.Χάρη στις παραπάνω συνεργασίες, η Singapore Airlines παρέχει στο ταξιδιωτικό κοινό της Ελλάδας έξι πτήσεις εβδομαδιαίως προς Σιγκαπούρη πλην Τρίτης, αύξηση που υπογραμμίζει τη δέσμευση της Singapore Airlines προς την ελληνική αγορά.

Η πτήση SQ 391 αναχωρεί από την Αθήνα κάθε Δευτέρα, Παρασκευή και Κυριακή στις 11.00 και φτάνει στη Σιγκαπούρη στις 5.55 της επόμενης ημέρας, προσφέροντας στους πελάτες άμεσες ανταποκρίσεις προς όλο το δίκτυο της εταιρείας.

Οι πτήσεις της επιστροφής αναχωρούν από τη Σιγκαπούρη κάθε Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή στις 23.20, με ώρα άφιξης στην Αθήνα στις 7.40 της επόμενης ημέρας.

Όλες οι πτήσεις είτε από Αθήνα είτε από Κωνσταντινούπολη εξυπηρετούνται από τον ίδιο τύπο αεροσκάφους, Boeing 777-200ER της Singapore Airlines σε διάταξη δύο θέσεων, με 30 καθίσματα στην Διακεκριμένη Θέση και 255 καθίσματα στην Οικονομική Θέση (βλ. δρομολόγια στο Παράρτημα Α, Β).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία της Singapore Airlines, τηλ. 210.9232215.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr