Το Φεβρουάριο η Olympic Air εγκαινίασε τη Gold Business Class, τη νέα business class για τις πτήσεις τηςπρος και από το Λονδίνο στην τιμή της απλής Business Class.
Η Gold Business Class προσφέρεται στα δύο ολοκαίνουρια Airbus A320 της Olympic Air που διαθέτουν 12 θέσεις business class και 138 θέσεις economy class, με pitch 45'' και 31'' αντίστοιχα.
Πρόκειται για μία premium θέση στην οποία οι επιβάτες απολαμβάνουν υπηρεσίες και προνόμια πρωτοποριακά για τα ελληνικά δεδομένα: καθεμία από τις 3 σειρές της Gold Business Class έχει 2 ιδιαίτερα ευρύχωρα καθίσματα τα οποία είναι εξοπλισμένα με 4 μοχλούς, ώστε κάθε επιβάτης να προσαρμόσει το κάθισμά του στη μέση, τον αυχένα και τα πόδια. Το άνετο κάθισμα σε συνδυασμό με το 45'' pitch εγγυώνται τη μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κατά τη διάρκεια της πτήσης σερβίρεται γεύμα εμπνευσμένο από την ελληνική κουζίνα, με τη γνωστή υψηλή ποιότητα που διακρίνει την Olympic Air, καφές της αρεσκείας του επιβάτη (φίλτρου, espresso, cappuccino, φραπέ), και επιπρόσθετα προσφέρεται ελληνικός και ξένος Τύπος.
*Η Gold Business Class προσφέρεται και στις 3 καθημερινές πτήσεις για Λονδίνο εφόσον το επιτρέπει η διαθεσιμότητα των εισιτηρίων.

goldbusinessclassolympicairΤο Φεβρουάριο η Olympic Air εγκαινίασε τη Gold Business Class, τη νέα business class για τις πτήσεις της προς και από το Λονδίνο στην τιμή της απλής Business Class. Η Gold Business Class προσφέρεται και στις 3 καθημερινές πτήσεις για Λονδίνο εφόσον το επιτρέπει η διαθεσιμότητα των εισιτηρίων.

Η Gold Business Class προσφέρεται στα δύο ολοκαίνουρια Airbus A320 της Olympic Air που διαθέτουν 12 θέσεις business και 138 θέσεις economy, με pitch 45'' και 31'' αντίστοιχα. Πρόκειται για μία premium θέση στην οποία οι επιβάτες απολαμβάνουν υπηρεσίες και προνόμια πρωτοποριακά για τα ελληνικά δεδομένα: καθεμία από τις 3 σειρές της Gold Business Class έχει 2 ιδιαίτερα ευρύχωρα καθίσματα τα οποία είναι εξοπλισμένα με 4 μοχλούς, ώστε κάθε επιβάτης να προσαρμόσει το κάθισμά του στη μέση, τον αυχένα και τα πόδια. Το άνετο κάθισμα σε συνδυασμό με το 45'' pitch εγγυώνται τη μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. 

Κατά τη διάρκεια της πτήσης σερβίρεται γεύμα εμπνευσμένο από την ελληνική κουζίνα, με τη γνωστή υψηλή ποιότητα που διακρίνει την Olympic Air, καφές της αρεσκείας του επιβάτη (φίλτρου, espresso, cappuccino, φραπέ), και επιπρόσθετα προσφέρεται ελληνικός και ξένος Τύπος.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr