Olympic Air και Delta Airlines «απογειώνουν» το Travelair ClubΗ Οlympic Air και η Delta Air Lines θα μπορούν πλέον από την 1η Ιουνίου να προσφέρουν σε όσους επιβάτες συμμετέχουν στο πρόγραμμα μιλίων "SkyMiles" της Delta και "Travelair Club" της Olympic Αirlines, τη δυνατότητα να κερδίσουν αεροπορικά μίλια σε όλες τις πτήσεις που εκτελούνται από τη μία ή την άλλη αεροπορική εταιρία αντίστοιχα. Η συνεργασία των δύο εταιρειών σε πτήσεις με κοινό κωδικό διευρύνει τις ευκαιρίες απόκτησης μιλίων για τα μέλη του προγράμματος SkyMiles προς περισσότερους από 32 προορισμούς της Olympic Airlines στην Ελλάδα και 8 διεθνείς προορισμούς.

Σε ακόμη πιο δυναμική φάση εισέρχεται η συνεργασία της Olympic Air με την Delta Airlines με κερδισμένο το κοινό που χρησιμοποιεί τα προνόμια του προγράμματος επιβράβευσης τακτικών επιβατών, Travelair Club. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν στους προορισμούς κοινού κωδικού της Olympic Air με την Delta Airlines (Νέα Υόρκη, Ατλάντα, Λας Βέγκας, Φοίνιξ, Τάμπα και Ορλάντο), αλλά και στους περισσότερους από 300 προορισμούς του δικτύου της Delta Airlines, μπορούν να κερδίζουν μίλια και για τα ταξίδια αυτά εφόσον είναι μέλη του προγράμματος Travelair Club.

Αντίστοιχα και οι επιβάτες της Delta Airlines που είναι μέλη του προγράμματος επιβράβευσης τακτικών επιβατών SkyMiles, έχουν ανάλογα οφέλη όταν ταξιδεύουν στο δίκτυο της Olympic Air.

Οι επιβάτες δεν έχουν παρά να καταχωρήσουν τον αριθμό μέλους κατά την κράτηση, και να δείξουν την Travelair Club κάρτα πριν την αναχώρηση της πτήσης με Delta Airlines. Τα μίλια επιβράβευσης καταχωρούνται σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα:

Olympic Air και Delta Airlines «απογειώνουν» το Travelair Club

Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η εξαργύρωση μιλίων σε εισιτήρια της Delta Airlines.

Το Travelair Club, το πρόγραμμα τακτικών επιβατών της Olympic Air, ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2009. Σήμερα έχει περισσότερα από 140.000 μέλη, ενώ συνεργάζεται με δεκάδες επιλεγμένες επιχειρήσεις.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr