Η Olympic Air μας δίνει περισσότερη Ελλάδα. Προσφορές για το καλοκαίρι!Η Olympic Air προσφέρει 46.000 θέσεις για όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδας, με τιμές που ξεκινούν από 36 ευρώ για πτήσεις προς Αθήνα και από 46 ευρώ για πτήσεις από Αθήνα.

Οι προσφορές ισχύουν για όλα τα δρομολόγια εσωτερικού της Olympic Air (32 προορισμοί με 152 πτήσεις την ημέρα) και για απευθείας πτήσεις, από ή προς Αθήνα.

Η ισχύς της προσφοράς ξεκινάει από τις 6 Μαΐου και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 16 Μαΐου 2011, ενώ αφορά ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 1η Ιουνίου έως και 30 Σεπτεμβρίου 2011.

Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση, περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις ανά επιβάτη. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου και σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, www.olympicair.com ή επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο κρατήσεων στο τηλέφωνο 801 801 01 01 (από σταθερό τηλέφωνο) και 210 3550500 (από κινητό τηλέφωνο ή από το εξωτερικό). Οι τιμές είναι επίσης διαθέσιμες μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr