Την ανάληψη των υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης στο τρίτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Βουλγαρίας, το αεροδρόμιο της Βάρνας,  κέρδισε η Goldair Handling. Η εταιρεία δραστηριοποιείται ήδη στην χώρα και συγκεκριμένα στα 2 μεγαλύτερα αεροδρόμια αυτής, στο αεροδρόμιο της Σόφιας από το 2010 και στο Μπουργκάς από το 2012.  Η έναρξη της λειτουργίας της Goldair Handling στην Βάρνα εκτιμάται να ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2014.Tην ανάληψη των υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης στο 3ο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Βουλγαρίας, το αεροδρόμιο της Βάρνας, κέρδισε η Goldair Handling. Η εταιρεία δραστηριοποιείται ήδη στην χώρα και συγκεκριμένα στα 2 μεγαλύτερα αεροδρόμια αυτής, στο αεροδρόμιο της Σόφιας από το 2010 και στο Μπουργκάς από το 2012. Η έναρξη της λειτουργίας της Goldair Handling στην Βάρνα εκτιμάται να ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2014.

Η διοίκηση της εταιρείας προσβλέπει στην περαιτέρω ανάπτυξη σχέσεων με τις αεροπορικές εταιρείες και στην παροχή υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης υψηλού επιπέδου όπως ήδη παρέχονται στα άλλα δυο αεροδρόμια της χώρας. Συγκεκριμένα ο διευθύνων σύμβουλος της Goldair Handling, κ. Δημήτρης Παπαμιχαήλ δήλωσε: "Θεωρούμε αυτήν την άδεια ως σημαντικό επίτευγμα και εμφανή απόδειξη της επέκτασης της εταιρείας και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Είμαι αισιόδοξος ότι πολύ σύντομα θα εδραιώσουμε την παρουσίας μας και στο αεροδρόμιο της Βάρνας, όπως έχει γίνει στα υπόλοιπα αεροδρόμια της χώρας, και θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ελκυστικές και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης στους πελάτες του αεροδρομίου ".

Η Βάρνα είναι η μεγαλύτερη πόλη και καλοκαιρινό θέρετρο στην Βουλγαρική Ακτή της Μαύρης Θάλασσας και η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας. Είναι μείζων τουριστικός προορισμός και αφετηρία για όλα τα θέρετρα στην Βουλγαρική Ακτή της Μαύρης Θάλασσας, επιχειρηματικό, οικονομικό και πανεπιστημιακό κέντρο. Το αεροδρόμιο της Βάρνας βρίσκεται στην καρδία του επιχειρηματικού κέντρου και απέχει περίπου 8 χλμ. από την πόλη της Βάρνας . Είναι το τρίτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Βουλγαρίας μετά αυτό της Σόφιας και του Μπουργκάς. Το 2012 εξυπηρέτησε 1.220.000 επιβάτες, περισσότερους από 100 προορισμούς σε 57 χώρες ενώ παραπάνω από 50 αεροπορικές εταιρείες πραγματοποιούν πτήσεις στο αεροδρόμιο κατά την θερινή περίοδο.

Η Goldair Handling είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία, δραστηριοποιείται σήμερα σε 26 αεροδρόμια στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο και 3 στην Βουλγαρία, απασχολεί 2.300 εργαζομένους στην Ελλάδα και 620 εργαζομένους στο εξωτερικό, ενώ πρόσφατα προχώρησε σε συμφωνία στρατηγικής συμμαχίας με την Aeroground, την εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης του αεροδρομίου του Μονάχου. Το 2013 η Goldair Handling εξυπηρέτησε περισσότερες από 67.000 πτήσεις, 10εκ. επιβάτες και 37000 τόνους εμπορεύματα.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr