Συνεργασία Goldair Handling με Olympic AirΤην Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 η Goldair Handling ξεκίνησε την συνεργασία της με την Olympic Air στα παρακάτω 11 αεροδρόμια της χώρας: Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Ζάκυνθος, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κάρπαθος, Πάρος, Ρόδος, Σκιάθος, Σάμος, Χίος ενώ συνεχίζεται η συνεργασία στην Σόφια. Με την προσθήκη της Olympic Air στο πελατολόγιο της, η Goldair Handling προχώρησε σε πρόσληψη 270 εργαζομένων σε Αθήνα και περιφέρεια, γεγονός σημαντικό για την εποχή που διανύουμε, όπου η ανεργία των νέων και γυναικών αγγίζει υψηλά ποσοστά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Goldair Handling, κ. Δημήτρης Παπαμιχαήλ δήλωσε: ''Η συμφωνία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική και συμβολική για την εταιρεία μας, αφενός μεν, λόγω της ιστορικής σημασίας της Ολυμπιακής Αεροπορίας, αφετέρου δε, του γεγονότος ότι η Goldair Handling συνεχίζει να συμβάλλει στην τόνωση της απασχόλησης. Έτσι νοιώθουμε κοινωνικά χρήσιμοι και αρωγοί στην προσπάθεια επανεκκίνησης της οικονομίας μας ''.

Η Goldair Handling, κορυφαίος πάροχος επίγειας εξυπηρέτησης είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία και δραστηριοποιείται σε 26 αεροδρόμια στη χώρα μας , 2 στην Κύπρο και 2 στην Βουλγαρία, ενώ απασχολεί σήμερα 1.490 μόνιμους και 790 εποχικούς εργαζόμενους στην Ελλάδα και 620 εργαζόμενους στο εξωτερικό.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr