Η Germanwings εγκαινίασε το νέο, σε εξαιρετική θέση, κέντρο εκπαίδευσης ιπτάμενου προσωπικού στην Κολονία –Gremberghoven. Το γεγονός αυτό υπογραμμίζει την αναπτυξιακή τροχιά της εταιρίας. Για τη φετινή χρονιά αναζητούνται 150 νέοι αεροσυνοδοί, οι οποίοι θα συμπληρώσουν τους ήδη 550 συναδέλφους που απασχολούνται ήδη στο χώροΗ Germanwings εγκαινίασε το νέο, σε εξαιρετική θέση, κέντρο εκπαίδευσης ιπτάμενου προσωπικού στην Κολονία –Gremberghoven. Το γεγονός αυτό υπογραμμίζει την αναπτυξιακή τροχιά της εταιρίας, που συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επενδύει στο προσωπικό της. Για τη φετινή χρονιά αναζητούνται 150 νέοι αεροσυνοδοί, οι οποίοι θα συμπληρώσουν τους ήδη 550 συναδέλφους που απασχολούνται ήδη στο χώρο.

Η εκπαίδευση στον τομέα της ασφάλειας και της εξυπηρέτησης είναι ιδιαίτερα σημαντική για μια αεροπορική εταιρία: η εξαιρετική εκπαίδευση των αεροσυνοδών και του πληρώματος καμπίνας είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για την επιτυχία της Germanwings επί σειράς δεκαετιών.

Με τις νέες εγκαταστάσεις η Germanwings μπορεί να προσφέρει ένα ακόμη υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης και ταυτόχρονα να παρέχει στους υπαλλήλους της σύντομο πέρασμα από τα εκπαιδευτικά κέντρα. Το νέο εκπαιδευτικό κέντρο δημιουργήθηκε από τη Germanwings και την εταιρία TFC Käufer, η οποία προσφέρει τη βασική και την επαναληπτική εκπαίδευση για αεροπορικές εταιρίες και αποτελεί διεθνώς κορυφαίο ηγέτη στην ανάπτυξη των εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων.

Στα περίπου 10 χρόνια της ίδρυσής της η Germanwings έχει ήδη εκπαιδεύσει περισσότερους από 2000 αεροσυνοδούς. Για πολλούς από αυτούς το ξεκίνημα στη χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία ήταν ένα εξαιρετικό εφαλτήριο για την καριέρα τους στην αεροπορική βιομηχανία. Στο μέλλον τουλάχιστον δέκα βασικά μαθήματα κάθε χρόνο θα προσφέρονται για νέους συνοδούς – για παράδειγμα, στο νέο εκπαιδευτικό κέντρο Mockup. Ήδη τη φετινή χρονιά η Germanwings επέκτεινε το στόλο της με δύο ακόμη αεροσκάφη Airbus A319.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr