Η Ταγγέρη βρίσκεται στις ακτές της Βορείου Αφρικής, δυτικά του στενού του Γιβραλτάρ. Η πόλη έχει περίπου 700.000 κατοίκους και πέραν του διεθνούς αερολιμένα Boukhalef διαθέτει και ένα μεγάλο λιμάνι. Από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης είναι η πολύβουη Μεδίνα (παλιά πόλη), με κέντρο της περιοχή Petit Sacco. Πολλές αγορές, τεχνίτες, καταστήματα και καφετέριες βρίσκονται στην περιοχή και είναι έτοιμοι σας κινήσουν το ενδιαφέρον. Άλλο ένα σημαντικό αξιοθέατο είναι το "Musee de la Casbah" με πολλά ενδιαφέροντα αρχαιολογικά ευρήματα ηλικίας άνω των 2000 ετών.Η Germanwings επεκτείνεται ακόμη περισσότερο προς νότο από την έδρα της στην Κολονία/ Βόννη. Διαβάστε τις τελευταίες ανακοινώσεις για το νέο προορισμό προς το Βόρειο Μαρόκο αλλά και το Κλάγκενφουρτ της Γερμανίας.


Συνδέσεις με την Ταγγέρη, στο Βόρειο Μαρόκο

Με την Ταγγέρη, άλλος ένας προορισμός στη Βόρειο Αφρική προστίθεται στο επερχόμενο θερινό πρόγραμμα από τη χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία. Η πτήση προς τη βορειότερη πόλη του Μαρόκου θα προσφέρεται κάθε Πέμπτη. Επιπλέον, η αεροπορική εταιρία προσθέτει άλλη μία καθημερινή πτήση στην ήδη επιτυχημένη σύνδεση της με το Κλάγκενφουρτ.

Η Ταγγέρη βρίσκεται στις ακτές της Βορείου Αφρικής, δυτικά του στενού του Γιβραλτάρ. Η πόλη έχει περίπου 700.000 κατοίκους και πέραν του διεθνούς αερολιμένα Boukhalef διαθέτει και ένα μεγάλο λιμάνι. Από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης είναι η πολύβουη Μεδίνα (παλιά πόλη), με κέντρο της περιοχή Petit Sacco. Πολλές αγορές, τεχνίτες, καταστήματα και καφετέριες βρίσκονται στην περιοχή και είναι έτοιμοι σας κινήσουν το ενδιαφέρον. Άλλο ένα σημαντικό αξιοθέατο είναι το "Musee de la Casbah" με πολλά ενδιαφέροντα αρχαιολογικά ευρήματα ηλικίας άνω των 2000 ετών.

Αύξηση πτήσεων προς Κλάγκενφουρτ

Η επέκταση της προσφοράς με μια επιπλέον καθημερινή πτήση προς Κλάγκενφουρτ προσφέρει στους πελάτες της Germanwings μεγαλύτερη ευελιξία και προβλεψιμότητα: με την οργάνωση του ταξιδιού τους προς Wörthersee μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα έχουν καθημερινή πρόσβαση στον προορισμό και στο μέλλον θα έχουν τη δυνατότητα να επιστρέφουν οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας.

Επιπλέον βελτιώσεις των προσφορών από Κολονία/ Βόννη!!

Από Μάιο μέχρι αρχές Ιουλίου και από τέλη Αυγούστου μέχρι τέλη Οκτωβρίου, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία εμπλουτίζει τα δρομολόγια προς το Σπλιτ με μια επιπλέον σύνδεση κάθε Παρασκευή. Έτσι, ο προορισμός αυτός στην Κροατία είναι πλέον προσβάσιμος καθημερινά εκτός Τετάρτης.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr