Best Seat από την GermanwingsΜε το πρόγραμμα «Best Seat» η Germanwings μεταμορφώνει τις πρώτες δέκα σειρές σε όλα τα αεροσκάφη της σε ειδική ζώνη άνεσης! Στοχεύοντας πάντα το καλύτερο για τον επιβάτη, η Germanwings ολοκληρώνει την εγκατάσταση νέων καθισμάτων...

Ολόκληρος ο στόλος της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρίας εξοπλίζεται στις μπροστινές σειρές με ένα μονό, ευρύχωρο κάθισμα. Οι πρώτες δέκα σειρές καθισμάτων σε κάθε αεροσκάφος θα έχουν ένα επιπλέον extra-large κάθισμα: Η Καλύτερη Θέση ("Best Seat") διατίθεται προς κράτηση για όλους τους πελάτες με επιπλέον χρέωση €15, ήδη από την Τρίτη 31 Μαΐου 2011. Έτσι, μπορούν πλέον οι πελάτες να ταξιδεύουν σίγουροι ότι έχουν εξασφαλίσει ένα αναπαυτικό και ευρύχωρο κάθισμα.

Η κράτηση για την ειδικά σχεδιασμένη Καλύτερη Θέση στο αεροσκάφος μπορεί να γίνει μέσω διαδικτύου αλλά και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Germanwings στο 8252008981. Το καλύτερο είναι ότι το πακέτο «Best Rate» της Germanwings, που ήδη περιλαμβάνει προκράτηση θέσης, ένα τεμάχιο αποσκευών, ένα σνακ και ένα ποτό εντός αεροσκάφους σε ειδική τιμή, περιλαμβάνει πλέον και την Καλύτερη Θέση.

Με το πακέτο Best Rate οι επιβάτες εξοικονομούν 35% συγκριτικά με την τιμή που θα είχαν σε κάθε ξεχωριστή κράτηση των ειδικών αυτών υπηρεσιών μεμονωμένα. Οι επιβάτες θα βρουν την Καλύτερη Τιμή κατά την πλοήγηση στο www.germanwings.com, στην κεντρική στήλη των τιμών των εισιτηρίων. Επιλέγοντας αυτή την ειδική τιμή, μπορούν επίσης να βελτιώσουν την πτητική τους εμπειρία με τη χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία σε μια εξαιρετική αναλογία τιμής/ απόδοσης.

Συγκρίσεις και διασταυρώσεις τιμών ανά κατηγορία αποδεικνύουν ότι η Καλύτερη Θέση της Germanwings θέτει νέα δεδομένα στην άνεση.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr