Η Germanwings εγκαινιάζει πτήσεις προς Εδιμβούργο και Κοπεγχάχη από Κολονία/ Βόννη. 4 πτήσεις την εβδομάδα προς τους νέους αυτούς δημοφιλείς προορισμούς εντάσσονται στο χειμερινό πρόγραμμα.Οι λάτρεις της Βόρειας Ευρώπης μπορούν πλέον να αναμένουν με ανυπομονησία τις χαμηλότερες τιμές από Κολονία/ Βόννη προς την Κοπεγχάγη και το Εδιμβούργο. Στο χειμερινό της πρόγραμμα, που τίθεται σε εφαρμογή από τις 31 Οκτωβρίου 2011, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία θα περιλαμβάνει 4 πτήσεις εβδομαδιαίως προς αυτούς τους προορισμούς, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Πλέον η Germanwings θα ταξιδεύει σε δύο από τις πιο ελκυστικές πόλεις στη διάρκεια του χειμώνα, δύο πόλεις ιδιαίτερα δημοφιλείς και σε παραθεριστές και σε μοντέρνους επιχειρηματίες ταξιδιώτες.

Το Εδιμβούργο είναι πρωτεύουσα και δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη Σκοτία μετά τη Γλασκόβη. Περίπου μισό εκατομμύριο κάτοικοι βρίσκονται στις ανατολικές ακτές της Σκοτίας, νότια των εκβολών του ποταμού Forth. Πρόκειται για μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης. Μεταξύ των ιστορικών κτιρίων, συγκαταλέγονται το Κάστρο του Εδιμβούργου, το Παλάτι Χόλιρουντ (Κοινοβούλιο), η Εθνική Πινακοθήκη της Σκοτίας, το Εθνικό Μουσείο της Σκοτίας, ο εμπορικός δρόμος Prince's Street και το Βασιλικό Μίλι. Το τελευταίο ορίζεται από τις οδούς Canongate, High Street και Castle Hill. Το Εδιμβούργο είναι επίσης σημαντικό εμπορικό κέντρο που συνδέει τη Σκοτία με τη Σκανδιναβία και την Ηπειρωτική Ευρώπη. Επιπλέον, αποτελεί την Πύλη προς τα Highlands, που είναι ιδιαίτερα αγαπητά στους Γερμανούς τουρίστες.

Η Κοπεγχάγη, πρωτεύουσα της Δανίας, έχει και αυτή με τη σειρά της πολλά να προσφέρει. Το πολιτιστικό και οικονομικό κέντρο της χώρας διαθέτει πολλά ενδιαφέροντα αξιοθέατα. Συγκεκριμένα, η καινούρια Όπερα είναι αριστούργημα αρχιτεκτονικής. Ένα πολύ διαφορετικό μέρος είναι η "ελεύθερη πόλη" Κριστιάνια, μια αυτοδιαχεριζόμενη κοινότητα που βρίσκεται στην περιοχή Κριστιανσχάουν, που ιδρύθηκε το 1971. Η πρώην στρατιωτική περιοχή περιλαμβάνει 34 εκτάρια από τα αρχαία τείχη της πόλης. Οι ίδιοι οι κάτοικοι θεωρούν ότι κατοικούν σε μια ελεύθερη πόλη που διοικείται ανεξάρτητα από τις αρχές.

Επιπλέον, η πόλη είναι προπύργιο του Design και επί του παρόντος αγαπητή σε Ευρωπαίους γαστρονόμους. Επίσης, είναι σημαντικό επαγγελματικό κέντρο για επιχειρηματίες ταξιδιώτες. Γνωστές επιχειρήσεις, όπως η Carlsberg ή η μεγαλύτερη στον κόσμο ναυτιλιακή εταιρία μεταφοράς container, AP Møller-Mærsk διατηρούν εδώ τα αρχηγεία τους.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr