Η Etihad Airways ανακοίνωσε την άμεση αναστολή των πτήσεων από το Άμπου Ντάμπι προς τη Δαμασκό μέχρι νεωτέρας. Η απόφαση λήφθηκε λόγω της επιδείνωσης της ασφάλειας στη Συρία. Το ζήτημα της ασφάλειας των επιβατών και του πληρώματος, είναι ύψιστης σημασίας για την αεροπορική εταιρεία. Η Etihad Airways έχει ήδη ξεκινήσει την ενημέρωση των επιβατών και θα επιστρέψει την αξία των εισιτηρίων που δεν χρησιμοποιήθηκαν.Η Etihad Airways ανακοίνωσε την άμεση αναστολή των πτήσεων από το Άμπου Ντάμπι προς τη Δαμασκό μέχρι νεωτέρας.Η απόφαση λήφθηκε λόγω της επιδείνωσης της ασφάλειας στη Συρία. Το ζήτημα της ασφάλειας των επιβατών και του πληρώματος, είναι ύψιστης σημασίας για την αεροπορική εταιρεία.

Η Etihad Airways έχει ήδη ξεκινήσει την ενημέρωση των επιβατών και θα επιστρέψει την αξία των εισιτηρίων που δεν χρησιμοποιήθηκαν.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr