Οι Έλληνες πιλότοι της Turkish Airlines αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό ανάμεσα στους ξένους πιλότους της εταιρίας. Σύμφωνα με τελευταία στοιχεία της εταιρίας, οι Έλληνες πιλότοι στην Turkish Airlines έφθασαν πλέον τους 77 και αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό μεταξύ των περίπου 800 ξένων* πιλότων στην εταιρία. Η αλματώδης ανάπτυξη της Turkish Airlines είχε ως συνέπεια την ανάγκη για έμπειρους πιλότους αεροσκαφών που να καλύπτουν τα αυστηρά πρότυπα και τις προδιαγραφές της εταιρίας.

Ανάμεσα στους περίπου 4500 πιλότους συνολικά, οι Έλληνες πιλότοι αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της τόσο σπουδαίας αυτής επαγγελματικής κατηγορίας στην εταιρία. Συμβάλουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, στη γρήγορη και με ασφάλεια μεταφορά εκατοντάδων χιλιάδων επιβατών ετησίως, σχεδόν σε κάθε σημείο του πλανήτη που καλύπτει το δίκτυο των 285 προορισμών της Turkish Airlines.

«Θεωρώ τύχη τη συνεργασία μου με την Turkish Airlines για πολλούς λόγους», σημειώνει ο κ. Γιάννης Σταυριανός, ο οποίος εργάζεται τα τελευταία 4 χρόνια ως πιλότος στην Turkish Airlines. «Είναι πολύ κοντά στην Ελλάδα και είναι εύκολο να διατηρώ επαφή με την οικογένεια και τους φίλους μου. Επισκέπτομαι την Αθήνα, ακόμα και όταν έχω μια ημέρα ρεπό.» Ο κ. Σταυριανός αναφέρεται επίσης και στην ανάπτυξη της Turkish Airlines, «Όταν εντάχθηκα στο δυναμικό της εταιρείας, θυμάμαι ότι είχε αποκτήσει το 200ο αεροπλάνο. Τέσσερα χρόνια μετά, έχει φθάσει στα 309 αεροσκάφη, δηλαδή μια αύξηση πάνω από 50%, ενώ και οι προορισμοί που εξυπηρετούμε υπερδιπλασιάστηκαν. Πρόκειται σίγουρα για μια εντυπωσιακή εξέλιξη.»

*εκτός της Τουρκικής υπηκοότητας

(Πηγή: Turkish Airlines)

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr