Η Germanwings και η Air Canada προχωρούν σε στενότερη συνεργασία: η γερμανική αεροπορική εταιρεία προσφέρει πτήσεις κοινού κωδικού ως “τροφοδότης” των διηπειρωτικών δρομολογίων της Air Canada από το Λονδίνο ή τη Ζυρίχη. Οι πτήσεις ανταπόκρισης της Germanwings θα φέρουν, εκτός από τον γνωστό κωδικό πτήσεων “4U” της Germanwings, και τον κωδικό “AC” της Air Canada. Κρατήσεις θέσεων στις  πτήσεις κοινού κωδικού μπορούν να γίνουν στο www.aircanada.com και σε ταξιδιωτικά γραφεία. Εκδίδεται ένα εισιτήριο για όλη τη διαδρομή, επιτρέποντας την απρόσκοπτη μετεπιβίβαση προς Καναδά.

Η Germanwings και η Air Canada προχωρούν σε στενότερη συνεργασία: η γερμανική αεροπορική εταιρία προσφέρει πτήσεις κοινού κωδικού ως “τροφοδότης” των διηπειρωτικών δρομολογίων της Air Canada από το Λονδίνο ή τη Ζυρίχη. Οι πτήσεις ανταπόκρισης της Germanwings θα φέρουν, εκτός από τον γνωστό κωδικό πτήσεων “4U” της Germanwings, και τον κωδικό “AC” της Air Canada.

Κρατήσεις θέσεων στις πτήσεις κοινού κωδικού μπορούν να γίνουν στο www.aircanada.com και σε ταξιδιωτικά γραφεία. Εκδίδεται ένα εισιτήριο για όλη τη διαδρομή, επιτρέποντας την απρόσκοπτη μετεπιβίβαση προς Καναδά.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr