Η AIR CANADArouge συνδέει με καθημερινές απευθείας πτήσεις την Αθήνα με Τορόντο και Μοντρεάλ. Η AIR CANADA είναι ο εθνικός αερομεταφορέας του Καναδά και μία από τις 20 μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο. Με τα υπερσύχρονα αεροσκάφη της προσφέρει ανταποκρίσεις σε 50 πόλεις των ΗΠΑ, καθώς και σε Καραϊβική, Μεξικό και Ν. Αμερική.

Από τις 02 Μαΐου 2015, η AIR CANADArouge συνδέει με καθημερινές απευθείας πτήσεις την Αθήνα με Τορόντο και Μοντρεάλ. Η AIR CANADA είναι ο εθνικός αερομεταφορέας του Καναδά και μία από τις 20 μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο. Με τα υπερσύχρονα αεροσκάφη της προσφέρει ανταποκρίσεις σε 50 πόλεις των ΗΠΑ, καθώς και σε Καραϊβική, Μεξικό και Ν. Αμερική.

Το 2014 η AIR CANADA κατέκτησε για 5η συνεχή χρονιά το τίτλο της "Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρίας στη Β. Αμερική" και έχει χαρακτηρισθεί εταιρία 4 αστέρων από την SKYTRAX.

Στους Ελληνες ταξιδιώτες η ΑΙR CANADA rouge, δίνει τη δυνατότητα να απολάυσουν τις υπηρεσίες της Rouge PREMIUM σε ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές. Οι επιβάτες της οικονομικής θέσης μπορούν επίσης τώρα να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές.

Στην Ελλάδα την AIR CANADArouge αντιπροσωπεύει η TAL AVIATION HELLAS.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 9341322,210 9341500

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr