Αυτό το καλοκαίρι, τα εστιατόρια και τα καφέ του αεροδρομίου της Αθήνας ευχήθηκαν γευστικά το «καλό ταξίδι» στους επιβάτες και στους επισκέπτες, με νέες απολαυστικές προσφορές, που συνεχίζονται μέχρι το τέλος του έτους!Αυτό το καλοκαίρι, τα εστιατόρια και τα καφέ του αεροδρομίου της Αθήνας ευχήθηκαν γευστικά το «καλό ταξίδι» στους επιβάτες και στους επισκέπτες, με νέες απολαυστικές προσφορές, που συνεχίζονται μέχρι το τέλος του έτους!

 

Ως το τέλος του 2012 Snack deals με 3 ευρώ

Ένας επιλεγμένος συνδυασμός καφέ και σνακ προσφέρεται με 3 ευρώ στα καταστήματα με τη σχετική σήμανση.

Ως το τέλος του 2012 Meal deals με 5 ευρώ

Με μόλις 5 ευρώ, οι επισκέπτες των εστιατορίων και των καφέ με τη σχετική σήμανση, μπορούν να απολαύσουν έναν επιλεγμένο συνδυασμό ποτού και γεύματος.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr