Η Turkish Airlines σας ταξιδεύει στην γραμμή Athens-Istanbul-Athens, στην εξαιρετικά χαμηλή τιμή των 139 ευρώ! Οι τιμές για ταξίδια μετ’ επιστροφής, ξεκινούν από τα 139 ευρώ, με όλους τους φόρους να συμπεριλαμβάνονται. Η επίσκεψη σας στην γειτονική Τουρκία, παύει να είναι ένα απλό όνειρο, καθώς μπορεί να αποτελέσει πραγματικότητα, με τις τρεις καθημερινές πτήσεις της εταιρείας. Δεν χρειάζεται πλέον να φαντάζεστε πως είναι το Grand Bazaar, η Αγιά Σοφιά, ο Βόσπορος, το Υδραγωγείο και το Τοπ Καπί. Έφτασε η στιγμή να κλείσετε τα εισιτήριά σας! Οι επιβάτες της THY μπορούν να εκμεταλλευτούν τη μοναδική αυτή τιμή, για προγραμματισμένα ταξίδια που αφορούν στην περίοδο από την 1η Νοεμβρίου, 2012 έως και τις 31 Μαρτίου 2013. Η αγορά των εισιτηρίων θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2012.Η στιγμή έφτασε, προκειμένου να ανακαλύψετε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που μπορεί να σας προσφέρει, η βραβευμένη για δύο συνεχείς χρονιές, Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία της Ευρώπης, η Turkish Airlines. Ο χρόνος και το χρήμα δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα, καθώς οι νέες μοναδικές τιμές της Turkish Airlines για την Τουρκία, σας δίνουν την ευκαιρία να προγραμματίσετε το επόμενό σας ταξίδι το συντομότερο δυνατό. Δεν χρειάζεται πλέον να φαντάζεστε πως είναι το Grand Bazaar, η Αγιά Σοφιά, ο Βόσπορος, το Υδραγωγείο και το Τοπ Καπί. Έφτασε η στιγμή να κλείσετε τα εισιτήριά σας!

Η Turkish Airlines σας ταξιδεύει στην γραμμή Athens-Istanbul-Athens, στην εξαιρετικά χαμηλή τιμή των 139 ευρώ! Οι τιμές για ταξίδια μετ' επιστροφής, ξεκινούν από τα 139 ευρώ, με όλους τους φόρους να συμπεριλαμβάνονται. Η επίσκεψη σας στην γειτονική Τουρκία, παύει να είναι ένα απλό όνειρο, καθώς μπορεί να αποτελέσει πραγματικότητα, με τις τρεις καθημερινές πτήσεις της εταιρίας.

Οι επιβάτες της THY μπορούν να εκμεταλλευτούν τη μοναδική αυτή τιμή, για προγραμματισμένα ταξίδια που αφορούν στην περίοδο από την 1η Νοεμβρίου, 2012 έως και τις 31 Μαρτίου 2013. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αγορά των εισιτηρίων θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου, 2012.

♦ Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για κρατήσεις ταξιδιών μετ' επιστροφής, με την Economy Class και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες διαφημιστικές καμπάνιες.

♦ Η Turkish Airlines διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους της καμπάνιας

♦ Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Το πρόγραμμα των πτήσεων έχει ως εξής:

Athens-Istanbul (Αναχώρηση/Άφιξη): 3 καθημερινές πτήσεις 10:05 - 11:25 (TK1846), 15:15 -16:35 (TK1850), 21:50 - 23:10 (TK1844)
Istanbul-Athens (Αναχώρηση/Άφιξη): 3 καθημερινές πτήσεις 07:40 - 09:05 (TK1845), 12:50- 14:15 (TK1849), 19:25 - 20:50 (TK1843)

Για να κλείσετε τα εισιτήριά σας παρακαλώ επισκεφτείτε το site της Turkish Airlines στο www.turkishairlines.com. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας στο +30 2109885700.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr